De Hege Gerzen & Sybrandy’s, Oudemirdum

De Hege Gerzen in Oudemirdum is een groot recreatieterrein met strandpaviljoen en zandstrand. De Hege Gerzen is te vinden in Gaasterland aan het IJsselmeer. Bezoekers kunnen er terecht voor een heerlijk dagje recreëren aan het strand van het IJsselmeer. Daarnaast is er voor de kleintjes een veilig peuterbad met een glijbaan. Voor al het gemak zijn er kleedruimten en toiletten aanwezig. Voor na het zwemmen zijn er warm en koud water douches en voor de aller kleinsten zijn er kleedruimtes met babyfaciliteiten.

Naast de zwemmogelijkheden kan je hier midgetgolfen, zijn er speeltoestellen en er is een voetbal- en volleybalveld aanwezig en sinds 2021 ook een blotevoeten pad.

Naast de Hege Gerzen is tegenwoorden ook het Sybrandy’s Speelpark hier gelegen. Een attractiepark, sinds jaar en dag bekend in de omgeving, met vele bijzonder attracties waar jong en oud zich vermaken.

Ten slotte is er een strandpaviljoen met grote terras voor een lekker koud drankje, ijsjes, snacks, lunchgerechten, pannenkoeken en plateservice.

Kortom een superleuke locatie om heen te gaan met het hele gezin.

Adres

Liemerige wei 4
8567 HM Oudemirdum

www.hegegerzen.nl
0514-571214