Plattegrond

Ontdek het park met de plattegrond

Hieronder vindt u de gedetailleerde plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Zo kunt u hier bekijken waar uw kampeerplaats of accommodatie is gesitueerd. Daarnaast kunt u ook zien waar alle faciliteiten, zoals het zwembad en de speelfaciliteiten, zijn en waar de zon opkomt en ondergaat. Ook vindt u een windwijzer terug voor meer informatie over uw locatie. Vindt zo uw weg op het park!

 

Wilt u graag een specifieke kampeerplaats of accommodatie boeken, zoals een huisje direct aan het water of een kampeerplaats in de buurt van een sanitairgebouw? Door middel van de interactieve voorkeursplattegrond kunt u deze zelf selecteren tijdens het online reserveren.

Dit gebeurt tijdens het boekingsproces. Na de selectie van het aantal personen en eventuele extra’s ziet u onderaan de voorkeursplattegrond (voorkeursboeking). Wanneer u deze opent kunt u aangeven welk specifiek object u graag wilt reserveren. U ziet direct welke plekjes niet meer beschikbaar zijn en welke wel. En uiteraard ziet u het object dat u geselecteerd heeft. De voorkeur die u aangeeft zal dan voor u genoteerd staan en aan u worden bevestigd.

Mocht u er niet uit komen, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen u graag!