Plattegrond

Ontdek het park met de plattegrond

Hieronder vind je de gedetailleerde plattegrond van Vakantiepark De Kuilart. Ontdek hier waar je kampeerplaats of accommodatie is gesitueerd. Daarnaast kan je ook zien waar alle faciliteiten, zoals het zwembad en de speelfaciliteiten, zijn en waar de zon opkomt en ondergaat. Ook vind je een windwijzer terug voor meer informatie over de locatie. Vind zo je weg op het park!

Graag een specifieke kampeerplaats of accommodatie boeken, zoals een huisje direct aan het water of een kampeerplaats in de buurt van een sanitairgebouw? Door middel van de interactieve voorkeursplattegrond kan je deze zelf selecteren tijdens het online reserveren.

Dit gebeurt tijdens het boekingsproces. Na de selectie van het aantal personen en eventuele extra’s zie je onderaan, kies hier je locatie (let op: u betaald voorkeurskosten). Wanneer je de plattegrond opent kan je aangeven welk specifiek object je graag wil reserveren. Je ziet direct welke plekjes niet meer beschikbaar zijn en welke wel. En uiteraard zie je het object dat geselecteerd is. De voorkeur die je aangeeft zal dan voor je genoteerd staan en aan je worden bevestigd.

Mocht je er niet uit komen, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen je graag!