Parkregels

Parkregels; het reglement van De Kuilart

Wij willen gezamenlijk met u, uw bezoek en het bezoek van onze andere gasten zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben wij een aantal regels en richtlijnen opgesteld. Deze zijn in het leven geroepen om u en andere gasten een fijn verblijf te geven. En uiteraard ook om informatie te geven over de reglementen die wij hanteren. Het gaat hier om de parkregels 2021.

Hondenregels

Uiteraard zijn honden ook welkom bij ons. Zo kunt u samen samen met uw huisdier genieten van uw vakantie. Per ligplaats, kampeerplaats of accommodatie is één hond toegestaan.

Echter op de kampeerplaatsen nummer 288 t/m 353, in de waterchalets (afhankelijk per verhuurder) en in de particuliere stacaravans (afhankelijk per verhuurder) zijn geen honden toegestaan. Voor meer informatie over het verblijf van uw hond kunt u ons hondenbeleid bekijken.

Waterchalet reglement

Het waterchalet reglement wat eerder uitgelicht was in een apart document is vanaf 2021 opgenomen in de parkregels. Alle informatie vindt u nu dan ook in één document. 

Tot slot hopen we dat de informatie in onze reglementen zal zorgen dat iedereen een fijn verblijf zal hebben op Vakantiepark De Kuilart! Mocht u uiteraard toch nog vragen hebben, waarvan u het antwoord niet heeft kunnen terugvinden in de parkregels? Dan kunt u te allen tijde altijd contact met ons opnemen.