Parkregels

Parkregels; het reglement van De Kuilart

Wij willen gezamenlijk met u uw en het bezoek van onze andere gasten zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben wij een aantal regels en richtlijnen opgesteld. Deze zijn in het leven geroepen om u en andere gasten een fijn verblijf te geven. En uiteraard ook om informatie te geven over de reglementen die wij hanteren. Het gaat hier om de Parkregels Kuilart 2020.

Hondenregels

Uiteraard zijn honden ook welkom bij ons. Zo kunt u samen samen met uw huisdier genieten van uw vakantie. Per ligplaats, kampeerplaats of accommodatie is één hond toegestaan.

Echter op de kampeerplaatsen nummer 288 t/m 353, in de trekkersappartementen, de waterchalets (afhankelijk per verhuurder) en in de particuliere stacaravans (afhankelijk per verhuurde) zijn geen honden toegestaan. Voor meer informatie over het verblijf van uw hond kunt u ons hondenbeleid bekijken.

Waterchalet reglement

Naast het algemene park reglement is er voor het waterchaletpark een apart reglement, het volledige waterchalet reglement kunt u hier inlezen om meer informatie te krijgen over de specifieke richtlijnen van het waterchaletpark.

Tot slot hopen we dat door de informatie in onze reglementen iedereen een fijn verblijf zal hebben op Vakantiepark De Kuilart! Mocht u uiteraard toch nog vragen hebben, waarvan u het antwoord niet heeft kunnen terugvinden in de parkregels? Dan kunt u te allen tijde altijd contact met ons opnemen.