Bowlen

Op zoek naar een bowlingbaan in de omgeving?

Heb je iets te vieren? Of zoek je een leuke en gezellige gelegenheid voor een feest? Vakantiepark De Kuilart heeft vier bowlingbanen waar je tegen een aantrekkelijk tarief kunt bowlen. De banen bevinden zich in Grand Café It Skippershûs waar je ook gezellig kunt eten of drinken.

Bowlen en gezellig eten of borrelen in Friesland?

Wil je naast bowlen ook genieten van een heerlijke maaltijd? Kom dan dineren of borrelen in het sfeervolle grand café. We hebben een uitgebreide kaart, maar je kan ook een keuze maken uit één van onze arrangementen. Of het nu gaat om een sportief potje bowlen in combinatie met een hapje eten, een sfeervol diner met familie en vrienden of een personeelsfeest, bij Vakantiepark De Kuilart krijgt iedereen de smaak te pakken.

Kinderfeestje bowlen

Vier je verjaardag tijdens een kinderfeestje met je vrienden en/of vriendinnen in Grand Café It Skippershûs tijdens een potje bowlen op De Kuilart! Eerst kijken wie de meeste spares of strikes gooit onder het genot van een glaasje fris. Ten slotte volgt er patat met saus en een ijsje om het feest compleet te maken!

Openingstijden

Kijk voor de openingsperiodes gedurende het hele seizoen op de pagina van Grand Café It Skippershûs. Wil je de exacte tijden weten, bekijk dan onze openingstijden. Overigens is ons grand café in ieder geval het gehele jaar geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Reserveren

Buiten het seizoen om is de bowlingbaan voor groepen te reserveren op afspraak. Tijdens de openingstijden van ons grand café kan je uiteraard komen bowlen. Voor grote groepen zijn we altijd open op afspraak. Bel voor reservering 0514-521671 voor de bowling in Grand Café It Skippershûs, mocht het grand café gesloten zijn kan je bellen met de receptie 0514-522221.