Kamperen

Kamperen aan het water in Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft één van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kunt u prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er zijn een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. U kunt uw eigen boot meenemen tijdens het kamperen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Naast varen kunt u hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de zeven authentieke Friese Elfsteden in de buurt bezoeken.

Type kampeerplaatsen

Op de camping van De Kuilart kunt u kiezen uit drie verschillende type kampeerplaatsen (al onze kampeerplaatsen zijn autovrij). Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening op onze Kampeerplaats Standaard? Of heeft u liever het gemak van een stroom-, water-, afvoer- en digitale TV-aansluiting zoals op onze Kampeerplaats Comfort? Voor nog meer luxe hebben we zelfs de Kampeerplaats Supercomfort met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Faciliteiten

Ook op het park zelf is voldoende vertier. Zo kunt u bowlen in ons grand café of een duik nemen in het prachtige binnenzwembad. Daarnaast organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten, of u kunt zeillessen of surfcursus nemen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de mei- en zomervakantie. En ook zijn er nog vele andere faciliteiten en activiteiten aanwezig op het park.

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.

SEP-Cards

Onze douches werken met een SEP-card systeem. In elke douche zit een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven. Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

Digitale-tv

Onze leverancier CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij u alleen nog Digitale TV bieden. Voor kamperen heeft u hiervoor een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan ontvangen. Lees meer informatie en praktische tips over Digitale TV op De Kuilart.

Partytenten

Komt u kamperen? Op de camping zijn beperkt partytenten toegestaan, alleen grijze party koepel tenten zijn toegestaan. Voor meer informatie bekijk onze parkregels.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. U ontvangt één gratis code voor één apparaat voor de duur dat u bij ons verblijft. Daarnaast kunt u meer codes voor toegang tot het internet kopen bij de receptie.

Reserveren

Tijdens de Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de mei- en zomervakantie vragen wij u om tijdig een kampeerplaats te reserveren. Bekijk hier onze verschillende, aantrekkelijk geprijsde kampeerarrangementen. Bij een reservering van een kampeerplaats in de zomervakantie, dient u voor minimaal één week (van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Bij online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Lang kamperen, zoals voorseizoen, seizoen en naseizoen kunt u niet online boeken. Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met de receptie. We helpen u graag!