Kamperen

Kamperen aan het water in Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft één van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kan je prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er zijn een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. Het is mogelijk een eigen boot meenemen tijdens het kamperen, maar er zijn ook boten te huren via onze receptie. Naast varen kan je hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de zeven authentieke Friese Elfsteden in de buurt bezoeken.

Type kampeerplaatsen

De camping van De Kuilart beschikt over verschillende type kampeerplaatsen (al onze kampeerplaatsen zijn autovrij). Heb je genoeg aan alleen een stroomvoorziening op onze Kampeerplaats Standaard? Of liever het gemak van een stroom-, water-, afvoer- en digitale TV-aansluiting zoals op onze Kampeerplaats Comfort? Zoek je liever een plaatsje dichter aan het water, bekijk dan onze Kampeerplaats Premium. Voor een kampeerplaats met privé sanitair hebben wij ook mogelijkheden. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij je past!

Faciliteiten

Ook op het park zelf is voldoende vertier. Zo is er een bowlingbaan in ons grand café of kan je een duik nemen in het prachtige binnenzwembad. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten in sport en spel tijdens de zomervakantie, of je kan zeillessen of surfcursus nemen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de mei- en zomervakantie. En ook zijn er nog vele andere faciliteiten en activiteiten aanwezig op het park.

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vind je terug in ons hondenbeleid.

SEP-Cards

Onze douches werken met een SEP-card systeem. In elke douche zit een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven. Met deze SEP-card kan je ook elektriciteit en water afnemen op de steigers.

Bij toeristisch kamperen (uitgezonderd maand arrangementen, voorseizoen, seizoen, naseizoen en jaarplaatsen) is vijf minuten douchen per persoon per dag inclusief.

Digitale-tv

Onze leverancier CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij alleen nog Digitale TV bieden. Hiervoor is een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan ontvangen. Lees meer informatie en praktische tips over Digitale TV op De Kuilart.

Partytenten

Op de camping zijn alleen grijze party koepel tenten toegestaan. Voor meer informatie bekijk onze parkregels.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten voor de duur van het verblijft. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het internet gekocht worden bij de receptie.

Reserveren

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, de meivakantie en zomervakantie raden wij aan om tijdig een kampeerplaats te reserveren. Bekijk hier onze verschillende, aantrekkelijk geprijsde kampeerarrangementen. Tijdens de zomervakantie zijn onze kampeerplaatsen te reserveren voor minimaal één week (van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag).  Lang kamperen, zoals voorseizoen, seizoen en naseizoen is niet online te boeken. Indien er nog vragen zijn kan je uiteraard contact opnemen met de receptie. We helpen je graag!