Kamperen

Kamperen aan het water in Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft één van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kan je prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er zijn een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. Daarnaast beschikt het park over verschillende faciliteiten om jullie vakantie compleet maken. Waaronder binnenzwembad met verschillende glijbanen, bootverhuur om een boot huren voor een relaxed dagje varen op de Friese wateren. Even ontspannen? Dat kan op ons terras of restaurant van Grand Café It Skippershûs. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie op een prachtige locatie!

Type kampeerplaatsen

Vakantiepark De Kuilart beschikt over verschillende type kampeerplaatsen verspreid over het gehele park, kies voor een beschut plekje of een plekje met prachtig uitzicht over het water. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een 16 ampere stroom aansluiting, waarbij de meeste ook water-, riool- en digitale TV kabelaansluiting (geen analoge TV zenders te ontvangen) hebben. Genieten van nog iets meer gemak, kies dan voor een plaats met eigen sanitair. Nieuwsgierig? Bekijk alle kampeerplaatsen op onze camping

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vind je terug in ons hondenbeleid.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt twee gratis codes voor twee apparaten per kampeerplaats voor de gehele duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het internet gekocht worden bij de receptie.

SEP-Cards

Onze douches werken met een SEP-card systeem. In elke douche zit een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven. Met deze SEP-card kan je ook elektriciteit en water afnemen op de steigers. Bij toeristisch kamperen (uitgezonderd maand arrangementen, voorseizoen, seizoen, naseizoen en jaarplaatsen) is vijf minuten douchen per persoon per dag inclusief.

Partytenten

Op de camping zijn alleen grijze party koepel tenten toegestaan. Voor meer informatie bekijk onze parkregels.