Kamperen

Kamperen aan het water in Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft één van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kunt u prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er is een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. U kunt uw eigen boot meenemen tijdens het kamperen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Naast varen kunt u hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de 7 authentieke Friese steden in de buurt bezoeken.

Type kampeerplaatsen

Hierboven kunt u kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen (al onze kampeerplaatsen zijn autovrij). Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever het gemak van een stroom-, water-, afvoer- en digitale TV-aansluiting? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Faciliteiten

Ook op het park zelf is ook voldoende vertier. Zo kunt u bowlen in onze horecagelegenheid of een duik nemen in het prachtige binnen zwembad. Maar daarnaast organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten, kunt u zeil- of surflessen nemen tijdens de Hemelvaart, Pinkster en in de zomervakantie en zijn er nog vele andere aanwezige faciliteiten en activiteiten.

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.

SEP-Cards

Onze douches werken op een SEP-card systeem. In elke douche komt nu een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (per 10 sec douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en het water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met €0,50 munten betalen.

Digitale-tv

Onze leverancier CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij u alleen nog Digitale TV bieden. Voor kamperen heeft u hiervoor een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan ontvangen. Lees meer informatie en praktische tips over Digitale TV op De Kuilart.

Partytenten

Komt u kamperen? Op de camping zijn beperkt partytenten toegestaan, alleen grijze party koepel tenten zijn toegestaan.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. U ontvangt één gratis code voor één apparaat voor de duur dat u bij ons verblijft. Daarnaast kunt u meer internetcodes kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee. Bij een thuis abonnement dient u zich alleen wel eerst thuis aan te melden bij KPN FON voordat u deze codes kunt gebruiken op ons park.

Reserveren

Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie vragen wij u om tijdig een kampeerplaats te reserveren. Bekijk hier onze verschillende, aantrekkelijk geprijsde kampeerarrangementen. Bij een reservering van een kampeerplaats in het zomervakantie, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Bij online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Voor-, seizoen en naseizoenplaatsen kunt u niet online boeken. Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met de receptie. We helpen u graag!