Activiteiten

Tijdens je vakantie in Friesland hoef jij je geen moment te vervelen! Op Vakantiepark De Kuilart is altijd wel wat te beleven voor jong en oud! Terwijl je geniet van jou welverdiende rust vermaken de kinderen zich prima bij de activiteiten van sport en spel. Bekijk snel wanneer en welke leuke activiteiten wij allemaal organiseren.

Als je op De Kuilart in Friesland bent dan is de ultieme kans om te gaan watersporten. Zo kan je bijvoorbeeld twee uren meevaren over de Friese meren op De Sylpream, een Friese praam zeilboot, met schipper Douwe. Ga je liever niet zeilen? Dan kan je ook tijdens de zomervakantie van het noorden meevaren op de motorpraam van Douwe.

Of leer in een paar dagen surfen bij SurfcenterSudwest of leer zeilen in een optimist of valk tijdens één van de cursussen. Kortom, genoeg vertier op het water voor jong en oud. Toch op zoek naar nog iets meer spektakel, dan is het flyboarden tijdens de zomervakantie zeker wat voor jou!

Ga genieten van de frisse Friese buitenlucht en maak er een ontspannen dagje vissen van. Onze polyvlet boten zijn er zeer geschikt voor om ermee op uit.

Sportief een balletje slaan op de tennisbaan behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden om actief bezig te zijn.

Beleef met familie of vrienden een sportieve en gezellige middag/avond op onze bowlingbanen of organiseer een compleet groepsevenement voor jou collega’s of familie en vrienden. Kijk voor meer informatie bij onze groepsevenementen.