Activiteiten

De Kuilart biedt activiteiten voor iedereen!

Tijdens je vakantie in Friesland hoef jij je geen moment te vervelen! Op Vakantiepark De Kuilart is altijd wel wat te beleven voor jong en oud! Terwijl je geniet van jou welverdiende rust vermaken de kinderen zich prima bij de sport en spel activiteiten. Bekijk snel wanneer en welke leuke activiteiten wij allemaal organiseren!

Bovendien is het je ultieme kans om te watersporten als je op vakantie bent bij De Kuilart in Friesland. Zo kan je bijvoorbeeld meevaren met Schipper Douwe op De Sylpream, een Friese zeilboot, die je de prachtige Friese meren laat zien. Ga je liever niet zeilen? Dan kan je tijdens de zomervakantie ook meevaren met Douwe op zijn motorpraam.

Zelf leren zeilen of surfen? Leer in een paar dagen surfen bij SurfcenterSudwest of zeilen in een optimist of valk tijdens één van de lessen die De Kuilart biedt. Kortom, genoeg vertier op het water, zowel voor jong en oud. Toch op zoek naar nog iets meer spektakel, dan is het flyboarden zeker wat voor jou! Juist op zoek naar de rust? Ga genieten van de frisse Friese buitenlucht en maak er een ontspannen dagje vissen van. Onze polyvlet is hier zeer geschikt voor! Nog niet genoeg beleefd? Ga sportief een balletje slaan op de tennisbaan!

Op zoek naar een compleet uitje met familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor een sportieve en gezellige middag/avond op onze bowlingbanen of organiseer een compleet groepsevenement! Kijk voor meer informatie bij onze groepsevenementen.