Activiteiten

Tijdens uw vakantie in Friesland hoeft u zich geen moment te vervelen! Op Vakantiepark De Kuilart is altijd wel wat te beleven voor jong en oud! Terwijl u geniet van uw welverdiende rust vermaken de kinderen zich prima bij het animatieteam. Bekijk snel wanneer en welke leuke activiteiten wij allemaal organiseren.

Als u op De Kuilart in Friesland bent dan is de ultieme kans om te gaan watersporten. Zo kunt u bijvoorbeeld twee uren meevaren over de Friese meren op een Friese zeilpraam. Houdt u liever niet van zeilen? Dan kunt u ook tijdens de zomervakantie van het noorden meevaren op de motorpraam.

Of leer in een paar dagen surfen bij SurfcenterSudwest of leer zeilen in een optimist of valk tijdens één van de cursussen. Kortom zeillessen zijn er mogelijk voor jong en oud. Toch op zoek naar nog iets spectaculairders, dan is het flyboarden tijdens de zomervakantie zeker wat voor jou!

Ga genieten van de frisse Friese buitenlucht en maak er een ontspannen dagje vissen van. We verhuren ook visboten, dus het water op om te vissen kan ook!

Sportief een balletje slaan op de tennisbaan behoren ook tot de mogelijkheden om actief bezig te zijn.

Beleef met familie of vrienden een sportieve en gezellige middag/avond op onze bowlingbanen of organiseer een compleet groepsevenement voor uw collega’s of familie en vrienden.