Polyvlet varen Friesland

Polyvlet

Ontdek waterrijk Friesland met de polyvlet

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Polyvlet

Ontdek Friesland vanaf het water met de polyvlet

De polyvlet is een polyester motorboot ideaal voor een gezellig tochtje met familie of vrienden over de Friese wateren. Hou je van vissen? Neem dan je hengels mee en kom met deze motorboot op de beste visspot!

De polyvlet, een ideale boot

De polyvlet is een ideale motorboot voor leuke tochtjes in de omgeving. De boot beschikt over een 4PK motor en fijne vaareigenschappen. De motorboot is geschikt voor zes personen en honden zijn toegestaan in de motorboot.

Prijzen en periodes

De polyvlet is te huur per dag of voor meerdere dagen te huur. In het laagseizoen is het ook mogelijk voor een dagdeel te huren. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

Brandstofkosten

Bij dag(deel) verhuur is reeds brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Bij de bootverhuur zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Op onze bootverhuur gelden de algemene HISWA voorwaarden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren of verschuiven van de boot. Het huren van aan boot bij De Kuilart is toegestaan vanaf 25 jaar. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs nodig.

Personen6 max
Motor (buitenboord)4 pk Yamaha
Lengte5,20 meter