Zeillessen

Leer de basis van zeilen in 4 dagen – Zeillessen

Kan je nog niet zeilen, maar zou je dat wel graag willen? Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie kan je bij De Kuilart terecht voor zeillessen. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar wordt er les gegeven in een optimist. 12 jaar of ouder? Dan stappen wij over op de valk. Leer op een ontspannen en gezellige manier de basisprincipes van het zeilen.

Naast de zeillessen is het ook mogelijk om surflessen te volgen. Dit kan bij surfschool Surfcenter Sudwest, gevestigd achterop het park van De Kuilart. De surfinstructeurs brengen je alle kennis van het surfen bij. Kortom, vele mogelijkheden wat betreft watersport.

Zeilcursus optimist – Zeillessen

Veel goede zeilers zijn ooit begonnen in een optimist, immers jong geleerd is oud gedaan! Tijdens de optimistcursus worden de zeilvaardigheden spelenderwijs bijgebracht in deze ideale lesbootjes. De minimum leeftijd is 7 jaar en een zwemdiploma is verplicht. Op het eigen water van Vakantiepark De Kuilart kan er veilig en onder toezicht van de zeilinstructeurs volop worden geoefend.

Zeilcursus valk – Zeillessen

Vanaf 12 jaar en ouder raden wij de valkcursus aan. De valk is een zeer stabiele en bovendien veilige instructie boot. Tijdens de cursus worden de zeilvaardigheden bijgebracht, waaronder het op- en aftuigen, windrichtingen en zeilvoering. De valk wordt bemand door maximaal 4 cursisten en 1 instructeur. Je kan de cursus ook met jouw eigen gezin volgen (max. 4 personen per valk).

Surfcursus

Surfschool Surfcenter Sudwest biedt verschillende windsurfcursussen aan op De Kuilart. Voor meer informatie over de cursussen kan je terecht bij Surfcenter Sudwest.