Passantenhaven

Een haven voor passanten

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersportliefhebbers. Onze jachthaven met passantenhaven ligt centraal in het watersporthart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Het ligt direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaar je in de andere richting dan ben je na acht kilometer varen in Stavoren en kan je het IJsselmeer ontdekken.

Een haven uitermate geschikt voor kinderen

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waardoor je als gast van de jachthaven gebruik kunt maken van de faciliteiten op het park. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten en de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het overdekte zwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair.

Havengeld

Tot 17.00 uur ben je geen havengeld verschuldigd. Van 17.00 uur tot 09.00 uur ben je een overnachtingstarief verschuldigd waarin ook de BTW en de toeristenbelasting zijn opgenomen.  Als passant kan je zelf liggeld betalen bij de liggeld betaalautomaat bij het zwembad of uiteraard bij de receptie. Ook fietst er af en toe iemand van de haven langs, waar ook betaald kan worden. Bij de receptie kan je terecht voor een toegangskaartje voor het zwembad, € 10,00 per persoon per dag (op vertoon van uw havengeld betaalbewijs).

SEP-Card

Het douchesysteem werkt met een SEP-card. Met deze kaarten kan je ook elektriciteit en water afnemen op de steigers. Deze kaarten zijn te koop bij de receptie en de liggeldbetaalautomaat.

Honden

Heb je een hond aan boord? Ook dan ben je van harte welkom bij ons in de haven. Er is één hond per boot toegestaan. Bekijk voor meer informatie ons hondenbeleid.

Locatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie van onze passantensteigers? Download dan onze plattegrond. Op deze plattegrond zie je het icoon van een bootje met de nummers I, II en III. Dit zijn onze passantensteigers.

Reserveren

Voor onze passantenhaven kan je niet vooraf reserveren. Bij aankomst kun je kijken of er een plek vrij is aan een van de lange passantensteigers. Je mag hier ook dubbel liggen. Mocht hier geen plek meer zijn, of willen jullie graag in een box liggen, informeer dan bij de receptie via telefoonnummer 0514-522221.