Contact

U heeft interesse in ons park, wilt misschien een campingplaats of accommodatie bij ons boeken. Alleen u heeft nog een aantal vragen of wilt wellicht meer informatie over ons park en de faciliteiten? Zoals ons zwembad of grand café. Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag de gewenste informatie. Uiteraard kunt u ook een brochure aanvragen of online reserveren. 

Onze receptie is in de winterperiode geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur en op zondag van 11.00-16.00 uur. In het kampeerseizoen zelf zijn wij uiteraard dagelijks geopend van 9.00-18.00 uur. Voor de openingstijden van de overige faciliteiten of eventuele afwijkende openingstijden kunt u de algemene tijden bekijken. 

U kunt contact met ons opnemen door middel van onderstaand formulier. Deze kunt u invullen en dan zullen onze medewerkers u uiteraard graag te woord staan om uw vragen te beantwoorden. Liever telefonisch een van onze medewerkers spreken? Bel dan tijdens de openingstijden op telefoonnummer 0514-522221. Wilt u een tafeltje reserveren in het grand café of een bowlingbaan reserveren, dan kunt u ook direct bellen op telefoonnummer 0514-521671.

Na het invullen van het contactformulier zullen onze medewerkers uw vraag binnen 48 uur beantwoorden. Mocht u geen reactie ontvangen neemt u dan contact op met onze receptie. 

Contactformulier