Contact

U heeft interesse in ons park, wilt misschien een campingplaats of accommodatie bij ons boeken. Alleen u heeft nog een aantal vragen of wilt wellicht meer informatie over ons park en de faciliteiten? Zoals ons zwembad of grand café. Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag de gewenste informatie. Uiteraard kunt u ook een brochure aanvragen of online reserveren. 

Onze receptie is in de winterperiode geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur. Op zondag is de receptie gesloten. In het kampeerseizoen zelf zijn wij uiteraard dagelijks geopend van 9.00-18.00 uur. Voor de openingstijden van de overige faciliteiten of eventuele afwijkende openingstijden kunt u de algemene tijden bekijken. 

U kunt contact met ons opnemen door middel van onderstaand formulier. Deze kunt u invullen en dan zullen onze medewerkers u uiteraard graag te woord staan om uw vragen te beantwoorden. Liever telefonisch een van onze medewerkers spreken? Bel dan tijdens de openingstijden op telefoonnummer 0514-522221. Wilt u een tafeltje reserveren in het grand café of een bowlingbaan reserveren bekijk dan de informatie over ons grand café.

Na het invullen van het contactformulier zullen onze medewerkers uw vraag binnen 48 uur beantwoorden. Mocht u geen reactie ontvangen neemt u dan contact op met onze receptie. 

Contactformulier