Praamzeilen

Beleef het praamzeilen; stap op en vaar mee!

Een vakantie op De Kuilart is niet compleet zonder een vaartocht over de prachtige Friese meren. Het hele seizoen organiseren wij daarom zeiltochten van 2 uur over de Fluessen, het grootste binnenmeer van Friesland, met onze authentieke praam.

Wanneer kunt u meezeilen op de zeilpraam?

Vanaf april t/m oktober zijn er iedere zondag afvaarten vanaf de kade bij ons restaurant op een zeilpraam. Tijdens de zomervakantie van het noorden wordt er in juli en augustus extra op dinsdag en donderdag gevaren. U maakt een tocht van 2 uren en de prijs is € 12,50 p.p. U kunt zich individueel opgeven bij de receptie, neem hiervoor contact op met de receptie.

Wanneer kunt u meevaren op de motorpraam?

In de zomervakantie van het noorden zijn er ook iedere woensdag en zaterdag afvaarten vanaf de kade bij ons restaurant op een motorpraam. U maakt een tocht van 2 uren en de prijs is € 12,50 p.p. U kunt zich individueel opgeven bij de receptie.

Dagtochten, feesten en partijen

Wilt u met een groep er een dagje op uit? Denk dan eens aan een skûtsje-arrangement bestaande uit een vaartocht en bijvoorbeeld een Skippers-miel in It Skippershûs. Wij bieden u diverse aantrekkelijke arrangementen aan, geheel naar uw wens. Voor meer informatie over skûtsjezeilen, groepsarrangementen of de horeca, kijk dan bij onze groepsarrangementen.