Praamzeilen

Beleef het praamzeilen; stap op en vaar mee!

Een vakantie op De Kuilart is niet compleet zonder een vaartocht over de prachtige Friese meren. Het hele seizoen organiseren wij daarom praamzeilen over de Fluessen, het grootste binnenmeer van Friesland, met een authentieke zeilpraam. Maar ook een motorpraam behoort tot de mogelijkheden. 

Wanneer kan je mee praamzeilen?

Vanaf april t/m oktober zijn er iedere zondag afvaarten vanaf de kade bij ons grand café. Tijdens de zomervakantie wordt er in juli en augustus extra op dinsdag gevaren vanaf de zomervakantie van het Noorden is het ook mogelijk om op donderdag op te stappen. Je maakt een tocht van 2 uren en de prijs is € 13,50 p.p. Je kan je individueel opgeven bij de receptie, neem hiervoor contact op met de receptie.

Stap aan boord bij Douwe van der Velde

Welkom aan boord van De Sylpream van schipper Douwe van der Velde uit Koudum. Sinds 2005 eigenaar van een zeilpraam, waarmee hij voor gasten van De Kuilart en omstreken de mogelijkheid biedt om mee te genieten van zijn passie voor zeilen. Een onvergetelijk ervaring!

Dagtochten, feesten en partijen

Wil je met een groep er een dagje op uit? Denk dan eens aan een arrangement met een praamzeil tocht bestaande uit een vaartocht en bijvoorbeeld een Skippers-miel in It Skippershûs. Wij bieden jou diverse aantrekkelijke arrangementen aan, geheel naar uw wens. Voor meer informatie over praamzeilen, groepsarrangementen of de mogelijkheden in het grand café kan je contact met ons opnemen.