Zusterbedrijf It Wiid

Vijfsterren camping midden in Nationaal Park de Alde Feanen

Graag stellen wij je voor aan ons zusterbedrijf!

Vijfsterren  Camping It Wiid ligt in het hart van Friesland; midden in het Nationaal Park De Alde Feanen, op ongeveer 50 minuten rijden van De Kuilart. Een prachtig watergebied met kleine slootjes, grote meren, meer dan 400 plantensoorten en meer dan 100 vogelsoorten. Een waar paradijs voor sloepvaarders, maar ook zeker geschikt voor zeilers. Je vindt hier alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.  Zo kan je hier heerlijk kamperen op één van de ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Heb je behoefte aan meer luxe en comfort en wil je een accommodatie? Wat dacht je van een moderne 4-persoons chalet of een ruime 6-persoons of 8-persoons vakantiehuis aan het water?

Faciliteiten op Camping It Wiid

Ook It Wiid heeft 5 sterren voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld zodat de kids zich zeker zullen vermaken. Zin in snelle hap of genieten van een lekkere maaltijd? Kom dan naar Eetcafé De Meerpaal. Zelf het eten verzorgen? It Wiid heeft een ruim gesorteerde supermarkt op het park zijn iedere dag warme broodjes te krijgen én brood van de warme bakker. Om Friesland vanaf het water te verkennen kan je bij It Wiid een boot huren. Camping It Wiid heeft een ruime vloot sloepen, valken, motorboten en kano’s. Ook zijn er SUP’s in de verhuur.

Omgeving Camping It Wiid

It Wiid ligt in het hart van Friesland, dus mogelijkheden te over om wat van het mooie Friesland te zien. Wat dacht je van een dagje uitwaaien op de Waddeneilanden zoals Ameland of Schiermonnikoog. Cultuur snuiven of gezellig winkelen in een van de fraaie Friese steden Leeuwarden of Dokkum of ontdek hoe gevarieerd het Nationaal Park De Alde Feanen is en maak een mooie fiets- of wandeltocht door deze schitterende natuur. Voor de kinderen zijn er leuke rugzakroutes die direct starten bij de ingang van de camping. Het bezoekerscentrum bevindt zich direct naast de camping.

Kortom, wil je vakantie vieren in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en genieten van de 5 sterren voorzieningen, breng dan ook eens een bezoek aan ons zusterbedrijf it Wiid.