Jaarplaats

Jaarplaats in op een vijfsterren vakantiepark

Wilt u voor een langere periode bij ons verblijven? Dan heeft u de mogelijkheid om een camping jaarplaats te reserveren. Dit is bij ons mogelijk met uw stacaravan of chalet. Met een jaarplaats bent u voor een aantrekkelijke prijs gedurende het hele jaar verzekerd van een heerlijk vakantieadres!

Prijzen jaarplaats 2022

Premium velden € 2.335,00
Overige velden € 2.225,00
Toeristenbelasting€ 169,00
Water (per m3, 5 m3 incl.)€ 2,85
Elektra (per kwh)€ 0,33

Optionele prijzen

Extra auto € 95,00
Hond (max. 1)€ 80,00

Comfort Kampeerplaats

Een camping jaarplaats kan op een van onze Comfort Kampeerplaatsen, deze plaatsen hebben een stroom-, water-, riool-, en digitaleTV kabelaansluiting. Kies een mooi veldje op ons park en geniet van het water, de rust en de natuur.

Belangrijk om te weten

  • Jaarplaatsen zijn doorlopend van 1 januari t/m 31 december (houdt u er wel rekening mee dat het water tussen 31 oktober en 1 april wordt gesloten).
  • Jaarplaats prijzen zijn inclusief BTW, 1 vervoersmiddel en 16 ampère stroom aansluiting.
  • De prijs is exclusief stroom- en waterverbruik (via meter, wordt achteraf in rekening gebracht) en toeristenbelasting.
  • Dit tarief geldt voor gezinnen met inwonende kinderen tot 21 jaar.
  • Voor het gebruik van ons overdekte zwembad betaald u € 10,00 per kaartje per jaar (max. aantal kaartjes is gebonden aan het max. aantal slaapplaatsen in uw stacaravan/chalet).
  • Op alle kampeerplaatsen is één hond per plaats toegestaan. Kijk voor meer informatie in ons hondenbeleid.
  • Alle kampeerplaatsen zijn autovrij.

U bent uiteraard van harte welkom om onze beschikbare jaarplaatsen te bekijken. Wilt u een stacaravan of chalet plaatsen of onze vrije plaatsen weten? Bekijk dan de informatie over de stacaravan of chalet jaarplaats.