Tennisbaan

Sportief, een balletje slaan op de tennisbaan

Voor al onze sportieve gasten hebben we een all-weather tennisbaan op ons vakantiepark voor beginners en gevorderden. U kunt hier tijdens uw verblijf lekker actief bezig zijn en een balletje slaan*. Maak er een leuk potje van met familie, vrienden of de nieuwe buren op de camping! Kijken we er wint!

Tennisbaan reserveren

Voor het reserveren van de baan, kunt u bij de receptie terecht. Bel naar 0514-522221 of mail naar info@kuilart.nl.

Tennis tarieven

U reserveert de baan al voor € 7,50 per uur. Heeft u geen tennisrackets of tennisballen tot uw beschikking? Dat is geen enkel probleem! Deze kunt u namelijk ook huren via de receptie. Voor € 10,00 heeft u één uur de baan tot uw beschikking met bovendien twee rackets. Ballen zijn tevens ook te huur. U betaald hiervoor € 1,50 borg per bal. Uiteraard mag u ook gewoon uw eigen rackets en tennisballen meenemen en alleen de baan huren.

Overig actief

Vervelen is er niet bij op De Kuilart. Na een leuk potje tennis kunt u op zoek naar nog meer vermaak op ons park. U kunt ook genieten met een huur bootje op het water. Daarnaast een potje bowlen met het gezin of speel een leuk potje voetbal met de kinderen op het sportveld. Maar ook samen genieten van ons zwembad met glijbaan, stroomversnelling en borrelbanken. U ziet er is van alles mogelijk voor ultiem vakantie plezier voor jong en oud. Bekijk dan ook onze andere faciliteiten op het park voor nog meer vertier!

*In de winter is de baan gesloten.