Vakantiehuizen

Accommodatie aan het water

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het zuidwesten van Friesland aan de Friese meren. Het vakantiepark heeft voor u een ruime keuze in accommodaties. Onder andere verschillende vakantiehuizen aan het water. Bovendien zullen de vele faciliteiten op het park uw vakantie compleet maken. Zo hebben wij een fijn binnenzwembad, voor veel zwemplezier voor jong en oud. Ook kunt u een boot huren voor een relaxed dagje varen op de Friese wateren. Na afloop kunt u uiteraard een drankje doen op ons terras aan het water. Ten slotte kunt u de dag heerlijk afsluiten met een hapje eten in ons grand café

Accommodatie voor groepen

Bent u met een grote groep? Bekijk dan ons paviljoen appartement, dit appartement is onderdeel van een groepsaccommodatie. Bestaande uit zes appartementen (één slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed) op de eerste verdieping en op de begane grond een gezamenlijke ruimte zeer geschikt voor grotere groepen. Bovendien heeft de gezamenlijk ruimte een goede mogelijkheid om te koken en gezellig bij elkaar te zitten om uw familie- en/of vriendenuitje tot een succes te maken!

Honden

In verschillende accommodaties op het park is één huisdier toegestaan. In een aantal van de Veranda Bungalows en Water Villa’s is één huisdier toegestaan. In het Paviljoen Appartement, Vakantiehuis De Kuilart en de particuliere Waterchalets (m.u.v. Particulier Waterchalet 44) zijn geen huisdieren toegestaan. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.