Vakantiehuizen

Accommodatie aan het water in het prachtige Friesland

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het zuidwesten van Friesland aan de Friese meren. Het vakantiepark heeft voor iedereen een ruime keuze in accommodaties. Onder andere verschillende vakantiehuizen aan het water. Bovendien zullen de vele faciliteiten op het park jullie vakantie compleet maken. Zo hebben wij een fijn binnenzwembad, voor veel zwemplezier voor jong en oud. Ook kan je een boot huren voor een relaxed dagje varen op de Friese wateren. Na afloop kan je uiteraard een drankje doen op ons terras aan het water. Ten slotte kan je de dag heerlijk afsluiten met een hapje eten in ons grand café. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie op een prachtige locatie!

Of je nu voor de watersport komt, of juist van wandelen houdt; bij De Kuilart kan het allemaal in de directe omgeving. We hebben op onze website een uitgebreide omschrijving van onze favoriete activiteiten in de omgeving

Accommodatie voor groepen

Ben jij met een grote groep? Bekijk dan ons paviljoen appartement, dit appartement is onderdeel van een groepsaccommodatie. Bestaande uit zes appartementen (één slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed) op de eerste verdieping en op de begane grond een gezamenlijke ruimte zeer geschikt voor grotere groepen. Bovendien heeft de gezamenlijk ruimte een goede mogelijkheid om te koken en gezellig bij elkaar te zitten om jou familie- en/of vriendenuitje tot een succes te maken!

Honden

In verschillende accommodaties op het park is één huisdier toegestaan. In een aantal van de Veranda Bungalows en Water Villa’s is één huisdier toegestaan. In het Paviljoen Appartement, Vakantiehuis De Kuilart en de Waterchalets (m.u.v. Waterchalet 32, 33 en 44) zijn geen huisdieren toegestaan. Meer informatie vindt je terug in ons hondenbeleid.