Vakantiehuizen

Accommodatie aan het water

Vakantiepark De Kuilart ligt in het zuidwesten van Friesland aan de Friese meren de Fluessen en het Heegermeer. Wij hebben voor u een ruime keuze in accommodaties. Waarvan veel accommodaties een prachtige ligging aan het water. Bovendien zullen de vele faciliteiten op het park uw vakantie compleet maken. Zo hebben wij een fijn binnenzwembad, voor veel zwemplezier voor jonge oud. Daarnaast kunt u een boot huren voor een relaxt dagje varen op de Friese wateren. Dan kunt u na afloop een drankje doen op ons terras aan het water. En ten slotte kunt u de dag heerlijk afsluiten met een hapje eten en in ons grand café. Alle woningen hebben WIFI.

Accommodatie voor groepen

Bent u met een grote groep? Dan kunt u onze groepsaccommodatie huren. Deze bestaat uit de zes Paviljoen Appartementen en een gezamenlijke ruimte op de begane grond. Zodoende heeft u een grote ruimte om te koken en gezellig bij elkaar te zitten.

Honden

In alle accommodaties zijn honden toegestaan, behalve in de particuliere stacaravans. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.