Vakantiehuizen

Accommodatie aan het water in het prachtige Friesland

Vakantiepark De Kuilart is en blijft één van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kan je prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er zijn een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. Het vakantiepark zelf beschikt over verschillende faciliteiten om jullie vakantie compleet maken. Waaronder binnenzwembad met verschillende glijbanen, bootverhuur om een boot huren voor een relaxed dagje varen op de Friese wateren. Even ontspannen? Dat kan op ons terras of restaurant van Grand Café It Skippershûs. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie op een prachtige locatie!

Type accommodaties

Het vakantiepark heeft verschillende vakantiehuizen, voor ieders keuze. Van een comfortabele bungalow, beschut op het park of toch een luxe villa aan het water. Genieten van de watersport alom! Bij al onze accommodaties heb je gratis toegang tot het zwembad, zo geniet je optimaal. Nieuwsgierig? Bekijk onze vakantiehuizen

Ben jij met een grote groep? Bekijk dan ons paviljoen appartement, dit appartement is onderdeel van een groepsaccommodatie voor 24 personen met zes appartementen en een gemeenschappelijke zaal.  

Honden

In verschillende accommodaties op het park is één huisdier toegestaan. In een aantal van de Veranda Bungalows en Water Villa’s is één huisdier toegestaan. In het Paviljoen Appartement, Vakantiehuis De Kuilart en de Waterchalets (m.u.v. Waterchalet 32, 33 en 44) zijn geen huisdieren toegestaan. Meer informatie hierover vindt je terug in ons hondenbeleid.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Je ontvangt wifi voor het maximaal aantal personen wat in de accommodatie kan verblijven voor de gehele duur van het verblijf. Daarnaast kunnen er meer codes voor toegang tot het internet gekocht worden bij de receptie.

Bedlinnen en andere gemakken

Als je op vakantie gaat is er al genoeg in te pakken, geniet daarom van het gemak om bedlinnen bij te boeken bij je accommodatie. Ook handdoeken, keukendoekpakketten, kinderstoelen en kinderbedden zijn bij te boeken. Bij een aantal huisjes zijn kinderstoelen en kinderbedden al standaard aanwezig.