Vakantiehuizen

Accommodatie aan het water

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het zuidwesten van Friesland aan de Friese meren. Het vakantiepark heeft voor u een ruime keuze in accommodaties. Onder andere verschillende vakantiehuizen aan het water. Bovendien zullen de vele faciliteiten op het park uw vakantie compleet maken. Zo hebben wij een fijn binnenzwembad, voor veel zwemplezier voor jonge oud. Ook kunt u een boot huren voor een relaxt dagje varen op de Friese wateren. Na afloop kunt u uiteraard een drankje doen op ons terras aan het water. Ten slotte kunt u de dag heerlijk afsluiten met een hapje eten in ons grand café. Alle woningen hebben WIFI.

Accommodatie voor groepen

Bent u met een grote groep? Dan kunt u wellicht onze groepsaccommodatie huren. Aangezien deze uit zes appartementen en een gezamenlijke ruimte bestaat is deze zeer geschikt voor grotere groepen. Bovendien heeft u een grote ruimte om te koken en gezellig bij elkaar te zitten om uw familie- en/of vriendenuitje tot een succes te maken!

Honden

In alle accommodaties is één huisdier toegestaan, behalve in de particuliere stacaravans. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.