Watersport

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden betreffende watersport in Friesland. Wij hebben een ruime verhuurvloot, een prachtige jachthaven en bieden zeil- en surflessen aan voor jong en oud!

Bij de watersport van De Kuilart een boot huren

Voor ieder wat wils! U bent geen ervaren zeiler, maar wilt wel graag een mooie tocht over het water maken? Dan kunt u prima uit de voeten met een vis- of toerboot of één van onze sloepen. Natuurlijk heeft De Kuilart bootverhuur ook mogelijkheden voor zeilboten. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, u kunt bij ons terecht voor alles wat met watersport te maken heeft!

Ontdek het mooie Zuidwest Friesland en geniet van een heerlijke vakantie aan het water op De Kuilart in Koudum! 

Jachthaven in Friesland

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. Onze jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. Daarnaast ligt De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Zeillessen tijdens uw vakantie

Kunt u nog niet zeilen, maar zou u dat wel graag willen? Tijdens de zomervakantie en Hemelvaart/Pinksteren kunt u bij De Kuilart terecht voor een zeilcursus. Daarnaast worden bij voldoende deelname ook in het voor- en naseizoen cursussen georganiseerd. Verder kunt u ook een surfcursus volgen bij ons SurfcenterSudwest. De surfinstructeurs brengen u alle kennis van het surfen bij.

Kortom, vele mogelijkheden wat betreft watersport.