Watersport

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden betreffende watersport in Friesland. Een boot huren is dan ook zeker één van de mogelijkheden, met verschillende type boten, een prachtige jachthaven en het aanbod van zeillessen voor jong en oud geniet u tijdens uw vakantie op en rondom het water!

Bij de watersport van De Kuilart een boot huren

Voor ieder wat wils! U bent geen ervaren zeiler, maar wilt wel graag een mooie tocht over het water maken? Dan kunt u prima uit de voeten met de polyvlet of één van onze sloepen. Natuurlijk heeft onze bootverhuur ook mogelijkheden voor zeilboten. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, u kunt bij ons terecht voor alles wat met watersport te maken heeft!

Ontdek de mooie omgeving van Zuidwest Friesland en geniet van een heerlijke vakantie aan het water op De Kuilart in Koudum! 

Jachthaven in Friesland

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersportliefhebbers. Onze jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. Daarnaast ligt De Kuilart op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Direct onder het Friese Merengebied, waaronder de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Zeillessen tijdens uw vakantie

Kunt u nog niet zeilen, maar zou u dat wel graag willen? Tijdens de Hemelvaart/Pinksteren en de zomervakantie kunt u bij De Kuilart terecht voor zeillessen. Daarnaast worden bij voldoende deelname ook in het voor- en naseizoen cursussen georganiseerd. Daarnaast kunt u ook een surfcursus volgen bij ons SurfcenterSudwest. De surfinstructeurs brengen u alle kennis van het surfen bij.

Kortom, vele mogelijkheden wat betreft watersport.