Lang kamperen

Volop genieten tijdens lang kamperen in Friesland

Wij bieden diverse mogelijkheden om lang te kamperen, zowel een voorseizoenplaats, naseizoenplaats of seizoenplaats is bij ons te reserveren. Ben je op zoek naar een arrangement voor bijvoorbeeld Hemelvaart, Pinksteren of een maandverblijf, bekijk dan onze kampeerarrangementen

Arrangement Periode
Voorseizoenplaats 01/04-30/06
Seizoenplaats 01/04-30/09
Naseizoenplaats 24/08-30/09

Stroomverbruik bij lang kamperen

Prijzen voor een voorseizoen, seizoen en naseizoen zijn exclusief stroomverbruik (via meter). Kosten hiervoor worden achteraf in rekening gebracht. Voor alle lang kamperen arrangementen geldt dat alle plaatsen standaard 16 ampère stroom hebben. Deze aansluiting is wel bij de prijs inbegrepen.

Type kampeerplaats

Voor lang kamperen kan je kiezen uit drie verschillende type kampeerplaatsen, waaronder  de Kampeerplaats Standaard, hier heb je standaard 16 ampère stroom op de plaats. De andere twee types, Kampeerplaats Comfort en Kampeerplaats Comfort Premium zijn daarnaast extra voorzien van water-, riool-, en digitale TV kabelaansluiting. Interesse in een seizoenplaats? Deze zijn altijd op één van onze kampeerplaatsen comfort. 

Honden

Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan. Behalve op de plaatsen 288 t/m 353, hier zijn geen honden toegestaan. Kijk voor meer informatie in ons hondenbeleid.

Reserveren

Heb je interesse in één van onze lang kampeer arrangementen neem dan telefonisch of per e-mail contact op met onze receptie.