Jachthaven

Prachtige jachthaven in Friesland

Vakantiepark De Kuilart in Friesland is gelegen in een zeer waterrijk gebied. De Kuilart en haar jachthaven liggen centraal in het watersport hart van Friesland: direct op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Ofwel het ligt onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaar je in de andere richting dan ben je na acht kilometer varen in Stavoren en kan je het IJsselmeer ontdekken. De echte watersportliefhebber moet in zijn leven minstens een keer een vakantie in Friesland hebben doorgebracht. Kortom voor een jachthaven in Friesland moet je op De Kuilart zijn!

Watersportplek bij uitstek

Vakantiepark De Kuilart in de Zuidwesthoek van Friesland is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. In de omgeving van De Kuilart vindt je het allemaal: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Je kan veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende jachthavens in Friesland.

Een jachthaven uitermate geschikt voor kinderen

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waardoor je als gast van de jachthaven ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten op het park en de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het overdekte zwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair. Verder heeft het park diverse vakantiehuizen in de verhuur en zijn er genoeg mogelijkheden om te kamperen op de camping. Daarnaast behoort een eigen waterchalet op het waterchaletpark ook tot de mogelijkheden. Ook voor een zeilvakantie in Friesland samen met jouw kinderen ben je op De Kuilart op het juiste adres. Wij bieden diverse zeillessen aan voor het hele gezin.

Vele voorzieningen

De jachthaven van De Kuilart is door de ANWB gekwalificeerd met vijf sterren. Die kwalificatie betreft niet alleen de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden, maar ook voorzieningen als een botenkraan, de trailerhelling, het havenkantoor, het tankstation, de afvalwaterinname, de toiletvoorzieningen en de elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

Jachthaven bemiddeling

Denk je na over het aan- of verkopen van je zeilboot, sloep of ander vaartuig? Wij doen ook aan jachthaven bemiddeling.