Surflessen

Daag de wind uit tijdens surflessen

Heb je altijd al willen leren surfen? Dan is De Kuilart de perfecte plek om als beginner kennis te maken met windsurfen! In de ondiepe wateren begin je met oefenen en gaandeweg de lessen zul je merken dat je steeds beter wordt. Heb je al eerder gesurfd maar is de informatie wat naar de achtergrond gezakt? Volg dan een leuke opfrislessen en ga daarna weer lekker aan de slag.

Surfschool Surfcenter Sudwest biedt verschillende windsurflessen aan op De Kuilart. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een introductie surfles van twee uur te volgen, waarbij kennis wordt gemaakt met het windsurfen. Maar wil je de complete basis van het windsurfen leren, dan kan je ook een basisles volgen, waarbij de surflessen worden verdeeld over een (mid)week.

Surfcenter Sudwest

Naast de verschillende windsurflessen is er nog veel meer mogelijk bij Surfcenter Sudwest. Je kan bijvoorbeeld ook een mooie SUP-tocht maken over de Friese wateren, of in de zomer jou dag beginnen met FLOW/SUP yoga. Vakantiepark De Kuilart biedt ook optimistlessen en valklessen aan.

Wil je meer te weten komen over de verschillende lessen/arrangementen of verhuurmogelijkheden? Ga dan snel naar de website www.surfcentersudwest.nl.

Wij hopen jou een geweldige tijd op het water te bezorgen!

Surfschool Friesland
Surfen