Grand Café It Skippershûs

In Grand Café It Skippershûs is altijd wat te doen

In Grand Café It Skippershûs vindt u ons grand café met terras aan het water, de snackbar, privé zalen en ook kunt u er bowlen. Hierdoor biedt het grand café een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom het grand café.

Terras aan het water bij Grand Café It Skippershûs

Vanuit het grand café stapt u zo het uniek gelegen terras aan het water op! U kunt er lekker in het zonnetje zitten en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen, de Morra en het IJsselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Snackbar, voor de snelle hap

Heeft u geen zin of geen tijd om zelf een maaltijd te koken? Of u heeft gewoon trek in een snelle hap? Dan kunt u op Vakantiepark De Kuilart terecht bij onze snackbar. U kunt een bestelling doen via bestellen.kuilart.nl

Pizza, ook af te halen

De Kuilart maakt eigen pizza’s. Door middel van een deegpletter en een grote pizza oven kunnen wij snel en lekkere verse pizza’s voor u maken. Bekijk hier onze pizzakaart. De pizza’s zijn te bestellen via bestellen.kuilart.nl en af te halen in de snackbar.

Openingsperiodes

In juni, juli en augustus zijn we dagelijks geopend. Daarbuiten is het grand café ieder weekend geopend, van donderdag t/m zondag. Kijk hier voor de actuele openingstijden bij de openingstijden.

Vanaf 1 november is het grand café geopend volgens onderstaande tijden:

Donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur (maandag t/m woensdag gesloten)
Let op: tijdens de Kerstvakantie is het grand café dagelijks geopend (m.u.v. 1e Kerstdag).

Bovenstaande tijden gelden ook voor de snackbar en onze bowlingbanen.

Een tafeltje of bowlingbaan reserveren?

Wilt u een tafeltje reserveren om a la carte te dineren of een bowlingbaan reserveren?
Bel direct naar het grand café: 0514-521671.

Reserveren voor Kerst?

Wilt u alvast voor 2e Kerstdag reserveren dan kan dit via de receptie: 0514-522221. Of stuur een e-mail naar evenementen@kuilart.nl. Bekijk hier ons kerstdiner 2021!