Grand Café It Skippershûs

In Grand Café It Skippershûs is altijd wat te doen

In Grand Café It Skippershûs vindt je ons grand café met terras aan het water, de snackbar, privé zalen en ook kan je er bowlen. Hierdoor biedt het grand café een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom het restaurant.

Terras aan het water bij Grand Café It Skippershûs

Vanuit het grand café stap je zo het uniek gelegen terras aan het water op! Je kan er lekker in het zonnetje zitten en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen, de Morra en het IJsselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Cafetaria, voor de snelle hap

Heb je geen zin of geen tijd om zelf een maaltijd te koken? Of je hebt gewoon trek in een snelle hap? Dan kan je op Vakantiepark De Kuilart terecht bij onze cafetaria. Je kan een bestelling doen via bestellen.kuilart.nl

Pizza, ook af te halen

De Kuilart maakt eigen pizza’s. Door middel van een deegpletter en een grote pizza oven kunnen wij snel en lekkere verse pizza’s voor je maken. Bekijk hier onze pizzakaart. De pizza’s zijn te bestellen via bestellen.kuilart.nl en af te halen in de snackbar.

Openingsperiodes

In juni, juli en augustus zijn we dagelijks geopend. Daarbuiten is het grand café geopend van donderdag t/m maandag. Kijk hier voor de actuele openingstijden van het grand café. 

Een tafeltje of bowlingbaan reserveren?

Wil je een tafeltje reserveren om a la carte te dineren of een bowlingbaan reserveren?
Bel tijdens de openingstijden van het grand café naar: 0514-521671.