Flyboarden in Friesland

Spetterende wateractiviteit, flyboarden in Friesland!

Wellicht heeft u het wel eens op tv gezien of op een van de vele braderieën of festivals, flyboarden! Salto’s, duikvluchten, de gekste stunts worden in en boven het water uitgehaald. Het is de nieuwste rage in de extreme watersport. En hoogstwaarschijnlijk dacht u ‘wat gaaf’, ‘wat knap’ en ‘dat kan ik vast niet’. Maar niets is minder waar. Iedereen kan het namelijk! Bekijk de website met video’s van Flyboard Clinics om een indruk te krijgen.

Flyboard clinic op De Kuilart!

In het hoogseizoen verzorgd H2O Events ook flyboard clinics op De  Kuilart. Iedereen is van harte welkom om te kijken en mocht u ook enthousiast zijn geworden dan kunt u het ook zelf ervaren.

Deelname kan vanaf 10 jaar en men moet in het bezit zijn van een zwemdiploma. De prijs bedraagt € 30,- per persoon; uitgaande van 5 deelnemers in 1 uur. Prijs is inclusief 10 minuten flyboarden, een wetsuit en een helm.

Ervaar de ultieme vrijheid en kom samen met je vrienden, familie of collega’s op een donderdag in de zomervakantie flyboarden in Friesland op De Kuilart!