SEP-cards

Ons douchesysteem werkt met een SEP-card. In elke douche bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (€ 0,02 per 10 sec. douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en het water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

U kunt een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de receptie en bij de liggeldbetaalautomaat bij het zwembad. De aanschafprijs is €5,00 per kaart, waarop dan ook een tegoed staat van €5,00. Bij de receptie kunt u zowel met de pin als contant betalen en bij de liggeldbetaalautomaat kunt u alleen pinnen. Daarnaast bevinden zich in alle toiletgebouwen SEP-card opwaardeerstations waar u met contant geld kunt opwaarderen, behalve het toiletgebouw bij de standaard kampeerplaatsen (nummers 131 t/m 144).

Als u de kaart bij vertrek inlevert bij de receptie, dan ontvangt u het resterende tegoed retour. U mag de kaart natuurlijk ook houden voor een volgend bezoek. Wist u dat u de kaart ook in andere jachthavens kunt gebruiken, kijk voor meer informatie op www.jachthavenbetaalkaart.nl.