SEP-card

Op ons park wordt gebruik gemaakt van de SEP-card, deze kaart gebruik je voor het douche in onze sanitair gebouwen, voor het gebruik van stroom en water in de haven en voor de wasserette.

  • In elke douche bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (€ 0,02 per 10 sec. douchen).
  • Op de haven kun je de elektriciteit (per 2 kWh) opladen op de centrale stroompunt kasten en het water (per ± 100 liter) afnemen bij de waterpunten.
  • De wasmachines en drogers kun je inschakelen middels de SEP-card.

Je kan een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de liggeldbetaalautomaat bij het zwembad en bij de receptie. De aanschafprijs is € 5,00 per kaart, je hebt dan direct een tegoed van € 5,00 op de kaart staan. Bij de receptie kan je zowel met de pin als contant betalen en bij de liggeldbetaalautomaat kan je alleen pinnen. Daarnaast bevinden zich in alle sanitair gebouwen SEP-card opwaardeerstations waar je met contant geld kunt opwaarderen.

Bij toeristisch kamperen is vijf minuten douchen per persoon per dag inclusief (uitgezonderd maand arrangementen, voorseizoen, seizoen, naseizoen en jaarplaatsen) .

Uiteraard zien wij graag dat je de kaart weer inlevert bij onze receptie, daarbij wordt het resttegoed niet teruggegeven. Kom je weer terug bij ons? Dan kun je het resttegoed natuurlijk ook houden voor het volgende bezoek. Wist je overigens dat de kaart ook in andere jachthavens te gebruiken is?