SEP-card

Ons douchesysteem werkt met een SEP-card. In elke douche bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (€ 0,02 per 10 sec. douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit (€ 1,00 per 2 kWh) en het water (€ 1,00 per ± 100 liter) afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

U kunt een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de liggeldbetaalautomaat bij het zwembad en bij de receptie. De aanschafprijs is € 5,00 per kaart, u heeft dan direct een tegoed van € 5,00 op de kaart staan. Bij de receptie kunt u zowel met de pin als contant betalen en bij de liggeldbetaalautomaat kunt u alleen pinnen. Daarnaast bevinden zich in alle toiletgebouwen SEP-card opwaardeerstations waar u met contant geld kunt opwaarderen, met uitzondering van gebouw 1 (bij de standaard kampeerplaatsen nummers 131 t/m 144).

Als u de kaart bij vertrek inlevert bij de receptie, dan ontvangt u het resterende tegoed retour. U mag de kaart natuurlijk ook houden voor een volgend bezoek. Wist u dat u de kaart ook in andere jachthavens kunt gebruiken, kijk voor meer informatie op www.jachthavenbetaalkaart.nl.