SEP-card

Ons douchesysteem werkt met een SEP-card. In elke douche bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (€ 0,02 per 10 sec. douchen). Met deze SEP-card kan je ook de elektriciteit (€ 1,50 per 2 kWh) en het water (€ 0,50 per ± 100 liter) afnemen.

Je kan een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de liggeldbetaalautomaat bij het zwembad en bij de receptie. De aanschafprijs is € 5,00 per kaart, je hebt dan direct een tegoed van € 5,00 op de kaart staan. Bij de receptie kan je zowel met de pin als contant betalen en bij de liggeldbetaalautomaat kan je alleen pinnen. Daarnaast bevinden zich in alle toiletgebouwen SEP-card opwaardeerstations waar je met contant geld kunt opwaarderen, met uitzondering van gebouw 1 (bij de standaard kampeerplaatsen nummers 131 t/m 144).

Bij toeristisch kamperen is vanaf 2022 vijf minuten douchen per persoon per dag inclusief (uitgezonderd maand arrangementen, voorseizoen, seizoen, naseizoen en jaarplaatsen) .

Uiteraard zien wij graag dat je de kaart weer inlevert bij onze receptie. Resttegoed wordt niet retour gegeven maar je mag de kaart natuurlijk ook houden voor een volgend bezoek. Wist je dat je de kaart ook in andere jachthavens kunt gebruiken?