Dit zeggen onze gasten over ons

Kampeerplaatsen direct aan het water, daar hebben we echt van genoten. Ondertussen vermaakten de kinderen zich uitstekend in het overdekte zwembad. Een top vakantie! (Bron:ANWB)

Marion

“De 8e editie van de Ronald McDonald Regatta en wat hebben we met elkaar een mooie dag beleefd! De meer dan uitstekende weersomstandigheden hebben natuurlijk een prima basis gelegd voor het welslagen van de dag, maar ook het verdere verloop was de moeite waard!

Perfecte accommodatie, heerlijke verzorging van de innerlijke mens, een tot de verbeelding sprekende palaver met wedstrijduitleg en live weerbericht van onze ambassadeur Piet Paulusma, een prachtige zeilmiddag, een gevarieerde veiling met de gebroeders Anker en muzikale omlijsting”.

Ronald McDonald

“Iedereen reuze tevreden, we hebben een prachtige dag gehad! Complimenten voor jullie”

Zevenmorgen Bagger en Overslag BV

Onverwacht een last minute geboekt naar De Kuilart. Niet alleen genieten van de korting maar ook van de heerlijke faciliteiten en omgeving. Wat een onverwacht feestje!

Familie Jonker

De Kuilart is een vakantiepark voor iedereen! Van oud tot jong, van gezin tot stel. Genoeg te doen! Ook het vernieuwde restaurant ziet er mooi en verzorgd uit. Daarnaast is de ligging van het vakantiepark geweldig!

(Bron: zoover)

Lars

Verzorgd, ruim opgezet terrein. Nieuw entreegebouw en de slagbomen met kentekenherkenning zijn erg handig. Prachtige jachthaven om bootjes te kijken. Dit kan ook vanaf het terras met restaurant. (Bron: Zoover)

Peter