sloeparrangement

Maril Ivory 5.70 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Maril Ivory 5.70

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Maril Ivory 5.70 sloep

Ontdek Friesland vanaf het water met de Maril Ivory 5.70

De Maril 5.70 Ivory sloep is van polyester, heeft een praktische indeling en is fraai afgewerkt met teakhout. Daarnaast zijn alle Maril sloepen van De Kuilart uitgerust met zit en rug kussens, buiskap en een stuurconsole met een 14 pk dieselmotor.

De Maril Ivory 5.70 is een compacte sloep

Uit de Maril serie is de Ivory de meest compacte sloep, maar de sloep beschikt nog steeds over voldoende ruimte. De open kuip biedt zitruimte aan zes personen en de zithoogte zorgt voor veel comfort en steun in de rug. Honden zijn toegestaan in de boot, alleen niet op de kussens.

Prijzen en periodes

De Maril Ivory 5.70 is te huur per dag of voor meerdere dagen te huur. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

Brandstofkosten

Bij dag verhuur is reeds brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Bij de bootverhuur zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Op onze bootverhuur gelden de algemene HISWA voorwaarden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren of verschuiven van de boot. Het huren van aan boot bij De Kuilart is toegestaan vanaf 25 jaar. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs nodig.

Personen6 max.
Motor 14 pk dieselmotor
Lengte5,70 meter
Breedte2,32 meter
Diepgang0,50 meter
Doorvaarthoogte0,95 meter