sloeparrangement

Maril Ivory 5.70 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Maril Ivory 5.70

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Maril Ivory 5.70 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Maril Ivory 5.70

De Maril 5.70 Ivory sloep is van polyester, heeft een praktische indeling en is fraai afgewerkt met teakhout. Daarnaast zijn alle Maril sloepen van De Kuilart uitgerust met zit en rug kussens, buiskap en een stuurconsole met een 14 pk dieselmotor.

De Maril Ivory 5.70 is een compacte sloep

Uit de Maril serie is de Ivory de meest compacte sloep, maar de sloep beschikt nog steeds over voldoende ruimte. De open kuip biedt zitruimte aan 6 personen en de zithoogte zorgt voor veel comfort en steun in de rug, daarnaast is ook aan de veiligheid van de kinderen gedacht. Honden zijn toegestaan.

Prijzen en periodes

Je huurt al een Maril Ivory 5.70 sloep vanaf € 120,- per dag. Benieuwd naar alle prijzen, bekijk ze hieronder in het online boeken. 

Brandstofkosten

Bij dag verhuur tarief is reeds € 10,- brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Voor het havenkantoor zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Hier kan je de algemene HISWA voorwaarden vinden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren/verschuiven van het huurobject. Vanaf 25 jaar is het toegestaan een boot te huren bij De Kuilart. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs nodig.

Personen6 max.
Motor 14 pk dieselmotor
Lengte5,70 meter
Breedte2,32 meter
Diepgang0,50 meter
Doorvaarthoogte0,95 meter