Sloep huren Friesland

Luxe Maril 6.25 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Luxe Maril 6.25

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Luxe Maril 6.25 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Luxe Maril 6.25 sloep

De Maril 6.25 sloep is een populaire en luxe sloep in Nederland. De Maril 6.25 is van polyester, heeft een praktische indeling en is fraai afgewerkt met teakhout. Alle Maril sloepen van De Kuilart zijn uitgerust met zit en rug kussens, buiskap en een stuurconsole met een 14 pk diesel motor.

De Maril 6.25 is een ruime sloep

Er is ruim plaats voor 7 personen aan boord. De zithoogte zorgt voor veel comfort en steun in de rug. Daarbij is ook aan de veiligheid van de kinderen gedacht.

Prijzen en periodes

Je huurt al een Luxe Maril 6.25 sloep vanaf € 140,- per dag. Benieuwd naar alle prijzen, bekijk ze hieronder in het online boeken.

Brandstofkosten

Bij dag verhuur tarief is reeds € 10,- brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Voor het havenkantoor zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Hier kan je de algemene HISWA voorwaarden vinden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren/verschuiven van het huurobject. Vanaf 25 jaar is het toegestaan een boot te huren bij De Kuilart.

Personen7 max.
Motor 14 pk dieselmotor
Lengte6,25 meter
Breedte2,44 meter
Diepgang0,55 meter
Doorvaarhoogte1,00 meter