Sloep huren Friesland

Luxe Maril 6.25 sloep

Ontdek waterrijk Friesland met de Luxe Maril 6.25

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Luxe Maril 6.25 sloep

Ontdek Friesland vanaf het water met de Maril 6.25 sloep

De Maril 6.25 sloep is een populaire en luxe sloep in Nederland. De Maril 6.25 is van polyester, heeft een praktische indeling en is fraai afgewerkt met teakhout. Daarnaast zijn alle Maril sloepen van De Kuilart uitgerust met zit en rug kussens, buiskap en een stuurconsole met een 14 pk dieselmotor.

De Maril 6.25 is een ruime sloep

De Maril 6.25 is een ruimere sloep. De open kuip biedt dan ook zitruimte aan zeven personen en de zithoogte zorgt voor veel comfort en steun in de rug. Honden zijn toegestaan in de boot, alleen niet op de kussens.

Prijzen en periodes

De Maril 6.25 is te huur per dag of voor meerdere dagen te huur. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

Brandstofkosten

Bij dag verhuur is reeds brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Bij de bootverhuur zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Op onze bootverhuur gelden de algemene HISWA voorwaarden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren of verschuiven van de boot. Het huren van aan boot bij De Kuilart is toegestaan vanaf 25 jaar. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs nodig.

Personen7 max.
Motor 14 pk dieselmotor
Lengte6,25 meter
Breedte2,44 meter
Diepgang0,55 meter
Doorvaarhoogte1,00 meter