Stacaravan XL

Stacaravan XL

Het kampeergevoel vanuit een stacaravan 10 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Stacaravan XL

Stacaravan huren voor vier personen

Wilt u toch graag het kampeergevoel, maar u heeft geen eigen kampeermiddel? Vakantiepark De Kuilart verhuurt negen Stacaravans XL. Deze staan op verschillende plaatsen op de camping en zijn geschikt voor vier personen.

Indeling van de Stacaravan XL

In 2017 zijn de XL stacaravans geplaatst. Deze caravans hebben een  luxere uitstraling en beschikken over twee slaapkamers. Één slaapkamer met een tweepersoonsbed (tweepersoonsmatras) en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden (4x éénpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig). Daarnaast is er een ruime woonkamer met een zithoek met tv en een eethoek.  De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een volledige inventaris, een koelkast met vriesvak een combimagnetron en koffiezetapparaat. En uiteraard is de stacaravan ook voorzien van toilet en douche. Buiten is er een terras aangelegd met tuinset.  In de accommodatie is maximaal één hond toegestaan.

Ligging stacaravans

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de stacaravans? De Stacaravans XL vindt u terug op de plaatsen 121, 162, 165, 166, 174, 176, 227, 231 en 232. Download dan snel de plattegrond van De Kuilart en zoek ze op.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor vier apparaten). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en periodes

De weekprijzen van in 2020 voor een Stacaravan XL variëren tussen de €315,00 en €700,00.

De weekprijzen van in 2021 voor een Stacaravan XL variëren tussen de €315,00 en €750,00.

De prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina of bekijk onze online brochure voor inzicht in de tarieven gedurende het hele jaar.

  • 1 hond toegestaan
  • 2 slaapkamers
  • 4 persoons accommodatie
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 4 apparaten
  • Rookvrij
  • Vuurwerkvrij