Zomervakantie Friesland

De zomervakantie Friesland op De Kuilart staat garant voor genieten

Er even lekker tussenuit tijdens de zomervakantie in Friesland? Kom dan naar ANWB 5 sterren camping en vakantiepark De Kuilart in Koudum. Dit ligt vlakbij 7 van de Friese Elfsteden. Beleef de zomer in de prachtige omgeving van het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Verblijf tijdens je vakantie in één van onze moderne accommodaties.  Of kom kamperen op een van onze ruime kampeerplaatsen. Kortom kom en geniet samen of met het hele gezin van uw verblijf in Friesland.

    Zomervakantie Friesland aan het water    Familie camping zomervakantie Friesland

Activiteiten tijdens de zomervakantie in Friesland

Tijdens de zomer is er genoeg te beleven in de omgeving van Koudum. Huur fietsen bij onze fietsverhuur en verken de leuke plaatsen Hindeloopen, Stavoren en Workum in de directe omgeving van De Kuilart. De omgeving biedt ook een uitstekend wandel netwerk. Ontdek al wandelend de prachtige natuur van Gaasterlandse bossen en geniet van het mooie weer! Vooral het kabouterpad is een groot succes met kinderen. Natuurlijk kun je de kids ook meenemen naar Recreatie terrein De Hege Gerzen in Oudemirdum.

Vakantiepark met vele faciliteiten

Maar ook op De Kuilart zelf is er genoeg te beleven! Dankzij de vele faciliteiten hoeven jullie je namelijk nooit te vervelen. Kom zwemmen in ons overdekte zwembad of geniet aan ons recreatie strand. Het fijne zomerweer leent zich uitstekend om heerlijk te varen. Voor bootverhuur deze zomervakantie kan je terecht bij onze receptie of via de website bootverhuur. Hier huur je een zeilboot of motorboot naar wens. Ben je geen waterrat? En wil je liever relaxen aan het water? Kom en geniet in ons grand café of op het terras aan het water. Daarnaast vermaken de kinderen zich urenlang in de grote speeltuin of bij het animatieteam met de sport en spel activiteiten.

Alle Kuilart faciliteiten op een rijtje

Gedurende je verblijf kun je eindeloos gebruik maken van onze faciliteiten op De Kuilart. Kortom beleef een geweldige zomer in Friesland met een:

  • Bijvoorbeeld ons binnenzwembad
  • Tevens een recreatiestrand
  • Bovendien een modern Grand Café
  • Maar daarnaast ook een supermarkt, als u zelf wilt koken.
  • Verhuur van boten
  • Verhuur van fietsen
  • Speeltuinen en sportvelden
  • Maar ook leuke animatie voor de kids
  • En tenslotte WiFi