Surf & SUP Verhuur

Surf & SUP Verhuur; een surfset op maat

In samenwerking met SudWestSurf worden op De Kuilart windsurf en SUP materialen aangeboden. Deze kunnen direct gereserveerd en gehuurd worden bij Surf & SUP Verhuur SurfcenterSudwest op Vakantiepark De Kuilart. Het surfcentre bevindt zich op het strandje links op het park, ideaal om zo op je surfplank of SUP board de Friese meren op te gaan. Bovendien is er de mogelijkheid om goed materiaal te huren. Bijvoorbeeld van de merken F2 en Neilpryde. Ramses Landman, voormalig professioneel windsurfer en eigenaar van SudWestSurf, heeft de windsurf materialen zelf samengesteld en onderhoud het materiaal. Fervent surfer Marc Pesman is eigenaar van het surfcentre en leert je met liefde alle kneepjes van het windsurfen en suppen.

Surflessen bij De Kuilart

Wil je leren windsurfen of wellicht een mooie tour maken op de SUP? Of wil je bijvoorbeeld je balans skills testen tijdens een potje SUP polo? Dit kan bij ons nieuwe surfcentrum op De Kuilart! Vind hier alle informatie over de surfcursus.

Ontdek waterrijk Friesland op een SUP-board

In samenwerking met SudWestSurf biedt De Kuilart de nieuwste rage aan, namelijk suppen. SUP-boards kunt u direct reserveren en huren bij SurfcenterSudwest. Probeer het uit op de Friese meren en paddel door natuurlijke gebieden, dorpjes en steden in de Zuidwesthoek van Friesland.