Passantenhaven

Een haven voor passanten

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersportliefhebbers. Onze jachthaven met passantenhaven ligt centraal in het watersporthart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Het ligt direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Een haven uitermate geschikt voor kinderen

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waardoor u als gast van de jachthaven gebruik kunt maken van de faciliteiten op het park. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten en de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het overdekte zwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair.

Havengeld

Tot 17.00 uur bent u geen havengeld verschuldigd. Van 17.00 uur tot 09.00 uur bent u een overnachtingstarief verschuldigd waarin ook de BTW en de toeristenbelasting zijn opgenomen.  Als passant kunt u nu zelf liggeld betalen bij de liggeld betaalautomaat bij het zwembad of uiteraard bij de havenmeester. Mocht de havenmeester niet aanwezig zijn dan kunt u ook betalen bij de receptie. Hier kunt u ook terecht voor een toegangskaartje voor het zwembad, € 5,00 per persoon per dag (op vertoon van uw havengeld betaalbewijs).

SEP-Card

Het douchesysteem werkt met een SEP-card, deze kaarten vervangen de douchemunten. Met deze kaarten kunt u ook elektriciteit en water afnemen op de (nieuwe) steigers.

Honden

Heeft u een hond aan boord? Ook dan bent u van harte welkom bij ons in de haven. Er is één hond per boot toegestaan. Bekijk voor meer informatie ons hondenbeleid.

Locatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie van onze passantensteigers? Download dan onze plattegrond. Op deze plattegrond ziet u het icoon van een bootje met de nummers I, II en III. Dit zijn onze passantensteigers.

Jachthaven nachttarieven passanten

Starttarief t/m 5 meter onbemand€ 7,75
Starttarief t/m 5 meter bemand€ 12,75
Elke extra meter€ 1,55
Toeristenbelasting p.p.p.n.€ 1,25

Optionele kosten

Kleine tent op trekkersveld€ 19,00
Zwembad entree p.p.p.d.€ 5,00
Hond (max. 1 en geen vechthonden)€ 4,50