Waterchalets te koop

Particuliere chalet kopen aan het water

Sinds begin 2017 zijn de eerste Waterchalets geplaatst op De Kuilart. Het Waterchaletpark ligt op het terrein van De Kuilart en is een onderdeel van het vakantiepark, maar heeft zijn eigen plek. Hierdoor kunt u optimaal genieten van alle faciliteiten en activiteiten van het vakantiepark, maar heeft u wel uw eigen plaats met rust en ruimte en een bootje voor de deur!

Waterchalet, een ideaal 2de huis

Voor de ontwikkeling van de 58 Waterchalets heeft De Kuilart samen met ARCABO gewerkt aan een ideaal tweede huis. Het binnen-buiten gevoel, veel ruimte en licht en een modern design zijn daarbij belangrijk geweest. Door te variëren in chalettypes, kleur en omvang ontstaat een afwisselend beeld wat één geheel vormt. Er zijn drie type chalets ontwikkeld; Waterchalet Premium, Waterchalet Luxe en Waterchalet luxe XL. De types variëren in afmetingen, in ontwerp en in prijs.

Ruimte en licht

De waterchalets zijn chalets (op wielen) maar zijn zo ontworpen dat u het gevoel heeft van een vakantiehuis. Hierdoor heeft u de luxe van een vakantiehuis maar tegen een gunstiger prijskaartje en wat knusser dan een vakantiehuis. Het chalet wordt ingegraven, waardoor deze geheel gelijkvloers is en eigenlijk geen instap heeft. Verder is er gekozen voor hoge raampartijen, wat veel ruimte en licht geeft. De kavels zijn groot (300+ m2) en u heeft een eigen ligplaats aan de voorzijde van de kavel. De chalets worden zon- en watergericht geplaatst; de deurpost en de openslaande deuren zitten aan de zonzijde en via de grote raampartijen kijkt u uit op het water!

ARCABO, naar wens ontwerpen

Wij hebben voor ARCABO gekozen als samenwerkingspartner omdat zij bekend staan om kwaliteit en hoogwaardige chaletbouw. Bovendien is ARCABO in staat chalets geheel naar uw wens te produceren. Mocht u meer willen weten over de basismodellen bekijk dan de website: www.waterchalets-kuilart.nl Hier worden een aantal basis types en inrichtingen gepresenteerd, maar u kunt de chalets naar hartenlust aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen om het chalet langer/breder te laten bouwen (het chalet mag maximaal 70 m2 zijn), extra opties aan toe te voegen en het geheel naar eigen voorkeur in te richten.

Chalet lengte: van 11 m tot 14 m
Chalet breedte; van 4 m tot 5,2 m
Chalet grootte: van 47 m2 tot maximaal 70 m2
Slaapkamers: van 1 tot 3 slaapkamers

Kavels

De kavels blijven in eigendom van De Kuilart en worden via een standplaatscontract voor langere termijn verhuurd aan u.
– De kavel grootte is (12 x 26 meter) 300+ m2;
– Bijna alle kavels beschikken over 12 meter grond aan de waterkant en dus een ligplaats (behalve nr. 57 en 58);
– De ligplaatsen bij de kavels zijn geschikt voor (open) boten tot 9 meter (voor meer informatie zie parkregels);
– Mocht uw boot niet aan de eisen voldoen dan kunt u terecht in de jachthaven tegen een gereduceerd tarief (40%);
– Het standplaatscontract is een 10- of 20-jarig contract en wordt daarna (afhankelijk van de staat van het chalet) verlengd, betaling is volgens termijnen van 1 jaar;
Voor beschikbaarheid van de kavels kunt u informeren bij de receptie van De Kuilart.

Prijzen

Het basismodel van de Waterchalet Premium heeft een vanaf prijs van € 84.263,00 incl. BTW (af fabriek). Voor de Waterchalet Luxe geldt een vanaf prijs € 94.344,00 incl. BTW en voor de Waterchalet Luxe XL geldt een vanaf prijs van € 127.530,00 incl. BTW. De kavelhuur is vanaf 2.950,- per jaar inclusief tweede auto, ligplaats tot 9 meter en onbeperkt gebruik van eerste graad familie (en exclusief toeristenbelasting). Bekijk ook de gedetailleerde prijslijst. Hier vindt u ook informatie over eventuele inrichtingspakketten, tuininrichting een bijpassende bergingen.

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn? Kom graag langs op De Kuilart om een van onze showmodellen te bekijken zodat u een beeld krijgt van de 3 verschillende type Waterchalets. (Indien u zeker wilt zijn dat een bezichtiging mogelijk is, maak dan graag een afspraak.) Wij kunnen u van alles vertellen over het plan en de mogelijkheden. De Kuilart heeft het plan ontwikkeld en kan u van alles vertellen over de mogelijkheden, type chalets, verhuur en kavelhuur. De verkoop van de chalets loopt rechtstreeks via ARCABO en zij kunnen meer in detail over de mogelijkheden van de chalets vertellen. Vandaar dat wij u ook aanraden een bezoek te brengen aan de showroom van ARCABO in Nieuwleusen. In de showroom tonen zij hun ‘standaard’ modellen, compleet ingericht. Deze voorbeelden laten zien wat er allemaal mogelijk is en dat zal u zeker helpen bij het maken van uw keuzes.

Ga naar Waterchalets-kuilart.nl