Waterchaletpark

Prachtige chalets aan het water

Het waterchaletpark is een onderdeel van Vakantiepark De Kuilart. Maar heeft zijn eigen mooie plek aan het water. Zo kunt u optimaal genieten van alle faciliteiten en activiteiten op het park. Echter heeft u wel uw eigen plaats met rust en ruimte en een eigen ligplaats! Voor De Kuilart zijn drie type chalets ontwikkeld, namelijk het Premium Waterchalet, Luxe Waterchalet en het Luxe XL Waterchalet. In totaal is er ruimte voor 58 waterchalets op het waterchaletpark.

Bij het plaatsen en ontwerpen van de chalets is rekening gehouden met het binnen-buiten gevoel. Zowel veel ruimte en licht als een modern design zijn daarbij belangrijk geweest. Via De Kuilart kunt u enerzijds verschillende particuliere waterchalets huren. Anderzijds kunt u ook een eigen waterchalet kopen.

Verhuur op waterchaletpark De Kuilart

Geen eigen chalet, maar toch genieten van de prachtige locatie op het waterchaletpark? Dat kan! Kies dan voor het huren van een chalet op De Kuilart. Dit biedt u alle mogelijkheden voor een heerlijke, ontspannen vakantie! Bekijk via de button hieronder de mogelijkheden voor verhuur.

Verkoop chalet

Bent u op zoek naar het ideale tweede huis? Dan kunt u er voor kiezen om een chalet te kopen. Wij hebben nog een aantal mooie en ruime, vrije kavels op het waterchaletpark.

Volop genieten van het watersport hart van Friesland? Dat kan vanuit uw eigen chalet, met bovendien een eigen ligplaats voor de deur. Alle informatie over de mogelijkheden en de regels van het park zijn bij de receptie op te vragen. De verkoop van de chalets gaat via de familie Bleckman, eigenaren van De Kuilart. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie.