Waterchaletpark

Prachtige chalets aan het water

Het waterchaletpark is een onderdeel van Vakantiepark De Kuilart. Maar heeft zijn eigen mooie plek aan het water. Zo kunt u optimaal genieten van alle faciliteiten en activiteiten op het park. Echter heeft u wel uw eigen plaats met rust en ruimte en een eigen ligplaats! Voor De Kuilart zijn vanaf heden twee type chalets ontwikkeld, namelijk het Premium Waterchalet, Luxe Waterchalet. Op dit moment zijn er geen kavels meer beschikbaar en kunt u op de wachtlijst mocht er onverhoopt nog een kavel beschikbaar komen.

Bij het plaatsen en ontwerpen van de chalets is rekening gehouden met het binnen-buiten gevoel. Zowel veel ruimte en licht als een modern design zijn daarbij belangrijk geweest. Via De Kuilart kunt u enerzijds verschillende particuliere waterchalets huren. Anderzijds kunt u ook een eigen waterchalet kopen.

Verhuur op waterchaletpark De Kuilart

Geen eigen chalet, maar toch genieten van de prachtige locatie op het waterchaletpark? Dat kan! Kies dan voor het huren van een chalet op De Kuilart. Dit biedt u alle mogelijkheden voor een heerlijke, ontspannen vakantie! Bekijk via de button hieronder de mogelijkheden voor verhuur.