Waterchalet 57

Type Waterchalet: Premium.

Aantal personen: 6.

Afmetingen Waterchalet: 13,00 x 4,30.

Aantal badkamers: 1.

Aantal slaapkamers: 3.

Samenstelling bedden: 1 x tweepersoons, 2 x eenpersoons en 1 x stapelbed.

Afmeting bedden: 1,40 x 2,00 (tweepersoons bed) en 0,80 x 2,00 (2 x eenpersoons) en 0,80 x 2,00 (stapelbed). Kussens en dekbedden zijn aanwezig.

Linnen: Bedlinnen, hand- en keukendoeken dien je zelf mee te brengen of kan je bijboeken via De Kuilart. Wanneer je het bijboekt ligt het bij aankomst klaar in de accommodatie.

Aantal plaatsen eethoek: 6.

Aantal plaatsen zithoek: 5.

Inventaris: Het chalet is compleet uitgerust met onder andere inloopdouche,
toilet, tv, filter koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser,
combimagnetron, koelkast met vriesvak, keukeninventaris voor 4 personen, tuinstoelen voor 6 personen en een parasol. Daarnaast is er een ligplaats in de buurt van het waterchalet (tussen waterchalet 55 en 56) voor een boot van max. 7 meter.

Schoonmaak: Schoonmaakkosten zijn verplicht. Echter dient de chalet wel weer netjes en veegschoon achter gelaten te worden.

Hond: Huisdieren zijn niet toegestaan in het waterchalet.

Roken: Roken is niet toegestaan in het waterchalet.

Overige informatie: Dit chalet is niet aan het water gelegen, maar heeft wel een prachtig uitzicht op een Natura 2000-gebied. Daarnaast kun je nog steeds je bootje meenemen, want er is wel mogelijkheid om een boot aan te liggen tussen waterchalet 55 en 56. Voor meer informatie over prijzen en bijkomende kosten bekijk de beschikbaarheid of informeer bij de receptie.

In- en uitchecken:
Het in- en uitchecken van het chalet is bij de receptie van De Kuilart. Hier ontvang je alle informatie voor het verblijf.