Vuurwerkvrij park

Ben u op zoek naar een vuurwerkvrij park waar uw huisdier ook welkom is? Boek dan deze jaarwisseling een woning op Vakantiepark De Kuilart. Vuurwerk is bij de woningen niet toegestaan. Door de ligging in een rustige omgeving, zult u weinig last hebben van vuurwerk uit de omgeving en dat maakt deze locatie vuurwerkluw! Boek direct uw woning op dit vuurwerkvrije park. 

Huisdier toegestaan

Ook tijdens de jaarwisseling is uw huisdier welkom in onze woningen zodat het ook voor hen een rustig Oud & Nieuw is.

Diverse vakantiehuizen

Op Vakantiepark De Kuilart vindt u verschillende type vakantiewoningen. Zo hebben we gezellige Veranda Bungalows, moderne Vakantiehuizen De Kuilart, Luxe Watervilla’s en Water Villa’s XL (8 personen) aan het water. Kortom, voor iedereen wat wils op ons vuurwerkvrije park.

Ook in 2021: ons Pop-up Hotel ligt weer aan de wal! Boek een hut op dit prachtige schip en geniet van een bijzondere overnachting op het water. Op het dek vindt u een jacuzzi waar u gratis gebruik van kunt maken.

Gezellig dineren in ons Grand café

Ook in de kerstvakantie is ons Grand café geopend. Kom heerlijk dineren of een kopje koffie drinken. Ook is hier onze bowling gevestigd voor een gezellige avond uit! (Tijdens Oud & Nieuw hebben wij aangepaste openingstijden).

Kortom, bent u op zoek naar een vuurwerkvrij park, dan bent u op De Kuilart op het juiste adres.