Vaste staanplaats aan het water

Prachtige vaste staanplaats aan het water!

Bent u op zoek naar een vaste staanplaats aan het water? De Kuilart is één van de mooiste vijf sterren campings die een vaste staanplaats aan het water biedt!

Voortdurend zijn wij bezig om onze vaste staanplaatsen aan het water en onze faciliteiten verder te perfectioneren en te optimaliseren, zodat u heerlijk kunt genieten.

Een vaste staanplaats aan het water, eventueel in combinatie met een ligplaats, is een ervaring van rust, vrijheid en vriendelijkheid.

De standplaats is gelegen aan het water in het schitterende nationale landschap van Zuidwest Friesland. Een perfecte omgeving om in de Gaasterlandse Bossen te fietsen en te wandelen. Of om te vissen is het ook bij uitstek een prachtig omgeving. Voor de watersport is er een groot en divers vaargebied.

Naast een vaste staanplaats aan het water heeft De Kuilart talrijke voorzieningen zoals een subtropisch zwembad, het animatieteam, boot– en fietsverhuur, en diverse speelfaciliteiten voor sport en ontspanning waardoor u en uw kinderen zich ook prima tijdens het verblijf zelf kunnen bezighouden.

Voor meer informatie over de vaste staanplaatsen aan het water klikt u hier of kunt u contact opnemen met onze receptie.