Vakantiepark met Pasen

Met Pasen op vakantie naar De Kuilart

Jouw bungalow, stacaravan, appartement of kampeerplaats voor het Paasweekend boek je hier!

Eropuit naar een vakantiepark met Pasen! Het lange Paasweekend is voor fervente kampeerders het startschot voor het seizoen. Al onze kampeerplaatsen zijn weer aangesloten op het water. Of verblijf je met Pasen liever op een vakantiepark met bungalows, huurcaravans of appartement? Ook dan boek je dit lange weekend weg bij De Kuilart, Lekker naar een vakantiepark aan het water! Maak jouw keuze, boek online en kijk alvast uit naar uw lange Paasweekend weg.

De aantrekkelijkste kampeerarrangementen

De camping van Vakantiepark De Kuilart biedt ruime plaatsen. Je kan bij ons kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heb je genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heb je liever een mooie comfort plaats aan het water? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij jou past!

Bekijk de speciale kampeerarrangementen met Pasen!

Wil je liever iets huren? Kies uit diverse soorten accommodaties

Vakantiepark De Kuilart heeft daarnaast een ruime keuze aan bungalows en daarnaast stacaravans en appartementen te huur. Kies uit vier soorten bungalows: VerandaVakantiehuis De Kuilart, Water Villa en Water Villa XL. En geniet daarnaast volop van al onze andere voorzieningen op Vakantiepark De Kuilart, die maken jouw vakantie compleet.

Bekijk de speciale bungalow arrangementen met Pasen!

Paas activiteiten

Doe gezellig mee met de super paasbingo met het hele gezin op zaterdag. Of laat je lekker verwennen op zondag en geniet van een heerlijke Paasbrunch in restaurant It Skippershûs. Uiteraard kunnen de kinderen ook eieren zoeken met de paashaas.

Gun jezelf deze korte Paas-break en wees onze gast op Vakantiepark De Kuilart!

Genieten van een heerlijke Paasweekend op een Vakantiepark in Friesland, boek dan tijdig jouw vakantie bij De Kuilart. Heb je vragen of hulp nodig bij een reservering, bel ons op 0514-522221 of ga naar contact.