Vakantiepark De Kuilart

Het vakantiepark in Friesland met binnen zwembad! Daarnaast heeft Vakantiepark De Kuilart een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal dan ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De verschillende accommodaties op het park zijn voor alle vakantiegangers geschikt; van stacaravan tot luxe water villa. Onze 5 sterren camping biedt ruime plaatsen. Zo zijn er mooie plekken aan het water en ook plekken met eigen sanitair. Verder maken de faciliteiten zoals het grand café en de bootverhuur op het park het plaatje compleet. Vanaf de kade vertrekt ook nog een Friese zeilpream voor een mooie tocht over de Fluessen. En u mag mee!

Kortom bent u op zoek naar een mooie camping aan het water, een vakantiepark aan het water of een zeilschool in Friesland? Dan bent u op De Kuilart aan het goede adres!

Maar de familie Bleckman heeft twee vakantieparken in Friesland. Naast De Kuilart hebben wij ook een 5 sterren vakantiepark vlak bij Leeuwarden en Drachten. Namelijk ons zusterbedrijf Camping It Wiid in Eernewoude. Gelegen in een prachtig sloepengebied in Nationaal Park De Alde Feanen en met mooi buiten zwembad.