Vakantiepark aan het water

Sfeervol vakantiepark aan het water!

Verblijven op een comfortabel vakantiepark aan het water? Kom naar Vakantiepark De Kuilart en geniet van de prachtige omgeving! Bij De Kuilart bent u op het juiste adres voor een vakantiepark aan het water! Dit comfortabele vakantiepark ligt in het Zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. U kunt diverse vakantiebungalows huren op Vakantiepark De Kuilart aan het water.

De vakantiebungalows op dit vakantiepark aan het water zijn ruim en gezellig ingericht. U kunt dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart. Naast vakantiebungalows huren op dit vakantiepark aan het water kunt u bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

Bungalows

De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een veranda woning met een gezellige inrichting en buitenhaard. Maar wij verhuren ook luxe en ruime woningen en villa’s met uitzicht op het water. Kortom, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw portemonnee en wensen op ons vakantiepark aan het water.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren en zijn geschikt voor 2 personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Groepsaccommodatie

Bent u met een grote groep? Dan kunt u onze groepsaccommodatie huren. Deze bestaat uit de 6 appartementen en de grote ruimte op de begane grond. U heeft een grote ruimte om te koken en om gezellig bij elkaar te zitten.

Stacaravan

Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? Huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen.

Voor meer informatie over kamperen op Vakantiepark De Kuilart klikt u hier. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.