Vakantiehuis met fiets arrangement

Boek een vakantiehuis met fiets en ontdek de prachtige omgeving

De leukste fietsarrangementen en fietsvakanties van Friesland boekt u bij De Kuilart. Dus bent u gek op mooie fietstochten maken door de prachtige natuur? Even lekker uitwaaien langs de Friese meren ofwel zorgeloos genieten van het mooie Nationale landschap Zuidwest Friesland? Dan kunt u uw hart ophalen met ons arrangement vakantiehuis met fiets. 

Fietsarrangement mogelijkheden

Boek bijvoorbeeld uw favoriete vakantiehuis* op De Kuilart of een mooie kampeerplaats en start zo uw ontdekkingstocht vanaf De Kuilart door het mooie Friesland. Kom vervolgens na uw dagtocht heerlijk tot rust op ons vijf sterren vakantiepark met de bijbehorende faciliteiten.

  • Week boeking vakantiehuis, incl. 5 dagen 2 fietsen.
  • Midweek boeking vakantiehuis, incl. 3 dagen 2 fietsen.
  • Weekend boeking vakantiehuis, incl. 2 dagen 2 fietsen.
  • Week boeking kampeerplaats, incl. 1 dag 2 fietsen.

Wij hebben zowel fietsen met versnelling als E-bikes. Het huren van een elektrische fietsen is mogelijk tegen een meerprijs van € 11,50 per dag. Daarnaast hebben wij ook eventueel kinderzitjes te huur voor € 1,00 per dag.

*Geldt alleen bij een Veranda Bungalow, Vakantiehuis De Kuilart, Water Villa en Water Villa XL.

Boekingsperiodes voor het arrangement

Deze actie is geldig in de maanden april, juni, september en oktober. M.u.v. de vakantieperiodes zoals Hemelvaart, Pinksteren en de herfstvakantie.

Routes

Mocht u inspiratie zoeken voor mooie routes? Wij hebben alvast enkele mooie routes voor u uitgestippeld. Wilt u liever uw eigen route uitstippelen? Wij verkopen ook knooppuntenroute kaarten op de receptie. Liever digitaal? Download dan een van de fietsroute apps.