Vakantiehuis met fiets arrangement 2020/2021

Boek een vakantiehuis met fiets en ontdek de prachtige omgeving

De leukste fietsarrangementen en fietsvakanties van Friesland boekt u bij De Kuilart. Dus bent u gek op mooie fietstochten maken door de prachtige natuur? Even lekker uitwaaien langs de Friese meren ofwel zorgeloos genieten van het mooie Nationale landschap Zuidwest Friesland? Dan kunt u uw hart ophalen met ons arrangement vakantiehuis met fiets. 

Fietsarrangement mogelijkheden

Boek bijvoorbeeld uw favoriete vakantiehuis* op De Kuilart of een mooie kampeerplaats en start zo uw ontdekkingstocht vanaf De Kuilart door het mooie Friesland. Kom vervolgens na uw dagtocht heerlijk tot rust op ons vijf sterren vakantiepark met de bijbehorende faciliteiten.

*Geldt alleen bij een Veranda Bungalow, Vakantiehuis De Kuilart, Water Villa en Water Villa XL.

Prijzen fietsarrangement

  • Week boeking vakantiehuis, incl. 5 dagen gratis 2 fietsen met 3 versnelling.
  • Midweek boeking vakantiehuis, incl. 3 dagen gratis 2 fietsen met 3 versnelling.
  • Weekend boeking vakantiehuis, incl. 2 dagen gratis 2 fietsen met 3 versnelling.
  • Week boeking kampeerplaats, incl. 1 dag gratis 2 fietsen met 3 versnelling.

De huurprijzen vindt u terug in de prijslijst van de accommodaties en de prijslijst van de camping.

Meerprijzen

Wij hebben naast fietsen met versnelling ook E-bikes. Het huren van een elektrische fietsen is mogelijk tegen een meerprijs van € 11,50 per dag. Daarnaast hebben wij ook eventueel kinderzitjes te huur voor € 1,00 per dag.

Boekingsperiodes voor het arrangement

Deze actie is geldig in de maanden april t/m oktober. M.u.v. de vakantieperiodes zoals Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de zomervakantie en de herfstvakantie.

Routes

Mocht u inspiratie zoeken voor mooie routes? Wij hebben alvast enkele mooie routes voor u uitgestippeld. Wilt u liever uw eigen route uitstippelen? Wij verkopen ook knooppuntenroute kaarten op de receptie. Liever digitaal? Download dan een van de fietsroute apps.