Stacaravan kopen

Stacaravan of waterchalet kopen

Bij Vakantiepark De Kuilart hebben wij diverse jaarplaatsen waar u uw eigen stacaravan of chalet kunt plaatsen. Vaak staan er ook wel particuliere stacaravans te koop. Gaat u liever voor een chalet, dan is dat ook mogelijk op de camping. Maar willen wij u ook graag attenderen op ons waterchaletpark met prachtige Arcabo waterchalets. 

Interesse? Neem dan contact op met de receptie of de parkeigenaar.

Waterchalet te koop

Vakantiepark De Kuilart heeft op dit moment ook prachtige waterchalets van Arcabo in de verkoop. Geniet van uw eigen stek aan het water. Een rustige ligging en toch alle faciliteiten bij de hand!

Stacaravan of chalet te koop

Mocht u interesse hebben in een jaarplaats bij De Kuilart, dan kunt u een stacaravan of chalet aanschaffen en deze op één vrije plaats plaatsen. U kunt natuurlijk ook een te koop staande stacaravan, die reeds bij ons is geplaatst overnemen. In beide gevallen is het verstandig om eerst alle informatie over de mogelijkheden en de regels van het park bij de receptie op te vragen. Wij willen altijd graag eerst kennismaken voordat de koop heeft plaatsgevonden. In alle gevallen gaat de verkoop van stacaravans altijd in samenspraak met de receptie. Neem dus eerst contact met de receptie op voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop.