Stacaravan of chalet jaarplaats

Stacaravan of chalet kopen of op zoek naar een vrije plaats?

Bij Vakantiepark De Kuilart hebben wij diverse jaarplaatsen waar u uw eigen stacaravan of chalet kunt plaatsen. Zo af en toe staan er ook wel particuliere stacaravans te koop. Of wellicht zijn er vrije plaatsen beschikbaar indien u al in het bezit bent van een stacaravan of chalet.

Interesse? Bekijk dan hieronder of er wellicht caravans/chalets te koop staan of dat er op dit moment vrije plaatsen beschikbaar zijn. Mocht u naar aanleiding daarvan meer interesse hebben neem dan contact op met de receptie voor meer informatie.

Stacaravan of chalet te koop

Niet in het bezit van een eigen stacaravan/chalet, maar wel op zoek naar een jaarplaats? Kijk dan bij de stacaravan die te koop staan op Vakantiepark De Kuilart. Informeer u zelf over de mogelijkheden en bekijk voor meer informatie ook alvast onze parkregels.

Uiteraard willen wij graag eerst kennismaken met u, voordat de koop heeft plaatsgevonden. In alle gevallen gaat de verkoop van stacaravans altijd in samenspraak met de eigenaren van het park, familie Bleckman. Neem dus eerst contact op met de receptie, voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Vrije plaatsen

Vrije waterchaletplaatsen

Sinds een aantal jaren hebben wij naast onze camping jaarplaatsen ook een waterchaletplan. Op dit plan zijn drie type ARCABO chalets die hier op gerealiseerd zijn.

Er is op dit waterchaletplan nog één kavel beschikbaar, dit is kavel nummer 1 (op dit moment staat deze kavel in optie). Deze kavel is gelegen naast de trailerhelling, om deze reden is de indeling iets anders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie.

Vrije jaarplaatsen

Mocht u interesse hebben in een jaarplaats bij De Kuilart en heeft u al een caravan/chalet in uw bezit, dan kunt u hieronder kijken of er vrije plaatsen zijn op ons park. Heeft u al een caravan/chalet in uw bezit, dan dient deze nieuw te zijn om bij ons op het park geplaatst te mogen worden.

Informeer u zelf over de mogelijkheden en bekijk voor meer informatie ook alvast onze parkregels. Uiteraard maken wij eerst graag kennis met u, voordat u definitief uw caravan/chalet bij ons op het park mag plaatsen. Neem dus eerst contact op met de receptie, voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Vrije plaatsen op Vakantiepark De Kuilart

Plek 87 (januari 2022) – deze plaats is geschikt voor een chalet/stacaravan van 10,50 m. x 4,00 m.
Plek 156 (per direct) – deze plaats is geschikt voor een chalet/stacaravan van 9,00 m. x 4,00 m.

Heeft u een stacaravan/chalet voor deze plaats, dan dient deze nieuw te zijn om op het park geplaatst te mogen worden. Geïnteresseerd? Stuurt u dan een email met foto’s, bouwjaar en afmetingen van uw stacaravan/chalet naar info@kuilart.nl.