Stacaravan of chalet jaarplaats

Stacaravan of chalet kopen of op zoek naar een vrije plaats?

Bij Vakantiepark De Kuilart hebben wij diverse jaarplaatsen waar je jouw eigen stacaravan of chalet kunt plaatsen. Zo af en toe staan er ook wel particuliere stacaravans te koop. Of wellicht zijn er vrije plaatsen beschikbaar indien je al in het bezit bent van een stacaravan of chalet.

Interesse? Bekijk dan hieronder of er wellicht caravans/chalets te koop staan of dat er op dit moment vrije plaatsen beschikbaar zijn. Mocht je naar aanleiding daarvan meer interesse hebben neem dan contact op met de receptie voor meer informatie.

Stacaravan of chalet te koop

Niet in het bezit van een eigen stacaravan/chalet, maar wel op zoek naar een jaarplaats? Kijk dan bij de stacaravan/chalets die te koop staan op Vakantiepark De Kuilart. Informeer je zelf over de mogelijkheden en bekijk voor meer informatie ook alvast onze parkregels.

Uiteraard willen wij graag eerst kennismaken met jou, voordat de koop heeft plaatsgevonden. In alle gevallen gaat de verkoop van stacaravans altijd in samenspraak met de eigenaren van het park, familie Bleckman. Neem dus eerst contact op met de receptie, voordat je daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Vrije plaatsen

Vrije waterchaletplaatsen

Sinds een aantal jaren hebben wij naast onze camping jaarplaatsen ook een waterchaletplan. Op dit plan zijn ARCABO chalets die hier op gerealiseerd zijn.

Op dit moment zijn er geen kavels meer beschikbaar op ons chaletplan. Mochten er eventueel in de toekomst mogelijkheden zijn dan zullen wij hierover informeren. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze receptie.

Vrije jaarplaatsen

Mocht je interesse hebben in een jaarplaats bij De Kuilart en heb je al een caravan/chalet in jouw bezit, dan kunt u hieronder kijken of er vrije plaatsen zijn op ons park. Het chalet/stacaravan dient aangekocht te worden bij onze vaste leveranciers (zie parkregels) en dient nieuw (bouwjaar: huidige jaar) te zijn om bij ons op het park geplaatst te mogen worden. Mocht dit niet het geval zijn dan komt u helaas niet in aanmerking voor een jaarplaats bij ons. 

Informeer je zelf over de mogelijkheden en bekijk voor meer informatie ook alvast onze parkregels. Uiteraard maken wij eerst graag kennis met jou, voordat je definitief jouw caravan/chalet bij ons op het park mag plaatsen. Neem dus eerst contact op met de receptie, voordat je daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Vrije plaatsen op Vakantiepark De Kuilart
  • Jaarplaats 224 (geschikt voor chalet van 10,50×4,00) – Beschikbaar per seizoen 2023.

Let op: plaatsen die hierboven weergegeven worden, zijn alleen beschikbaar voor volledig nieuwe stacaravans/chalets (bouwjaar: huidige jaar) die aangekocht worden bij onze vaste leveranciers (zie parkregels).

Geïnteresseerd? Stuur dan een email met foto’s, bouwjaar en afmetingen van jouw stacaravan/chalet naar info@kuilart.nl.