Vakantiehuizen kerstvakantie Friesland

Kies hier uw ideale vakantieverblijf in Friesland

Op zoek naar vakantiehuizen tijdens de Kerstvakantie? Op Vakantiepark De Kuilart is er volop keuze voor een gezellige kerstvakantie in Friesland. Of u nu in een vakantiehuis, villa of bungalow verblijft; De Kuilart heeft voor ieder wat wils! Nieuw in 2020: het drijvende pop-up hotel! Slapen op het water; hoe leuk is dat! Het hotel is boekbaar vanaf minimaal 2 nachten. 

Faciliteiten tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is het zwembad op De Kuilart geopend. Glijden van de glijbaan en genieten van peuterbad, borrelbanken en stroomversnelling. Heeft u geboekt bij ons dan kunt u genieten van onze afhaalmogelijkheden in ons Grand Café. Als hotelgast van ons pop-up hotel kunt u bovendien genieten van een drankje of diner. 

Vakantiehuizen kerstvakantie

Genieten van de Kerst in een comfortabele bungalow met overdekt terras? De Veranda Bungalows zijn gelijkvloers en hebben een moderne maar warme inrichting. De woning heeft drie slaapkamers, gratis WiFi en een huisdier is toegestaan. Meer informatie vindt u op de pagina van de Veranda Bungalow.

Weg met het gezin in de kerstvakantie. Geniet van het comfort van dit ruim opgezette Vakantiehuis De Kuilart samen met uw gezin. De woonkamer is ruim met een moderne keuken en op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De woningen liggen niet direct aan het water en zijn daardoor ook zeer geschikt voor jonge kinderen. Een kerstvakantie in Friesland is nog nooit zo leuk geweest!

Bent u gek op het water? Dan zijn de Water Villa en de Water Villa XL uitermate geschikt voor u en uw reisgezelschap. Direct aan de Friese meren gesitueerd, geniet u elke dag van de Kerstvakantie van een prachtig uitzicht. Deze woningen zijn respectievelijk voor 6 en 8 personen. Zo is de Water Villa XL ook heel geschikt voor 2 gezinnen. De villa heeft maar liefst 4 slaapkamers.

Oud en Nieuw in Friesland

Uw verblijf tijdens Kerst verlengen? Ook Oud & Nieuw kunt u vieren op Vakantiepark De Kuilart. Ons park is vuurwerkvrij en daarom heel geschikt om samen met uw hond te genieten van een rustige jaarwisseling. Naast een vuurwerkvrij park, is er verder voldoende vertier zoals bijvoorbeeld het overdekte zwembad.