Veranda Bungalow

Geniet van het knusse van de bungalow of de open haard op het terras 8 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Veranda Bungalow

Ruime Veranda Bungalow voor 6 personen met buitenhaard

De Veranda Bungalow (Type 1) is een gezellige en ruime bungalow voor 6 personen met een eigentijdse inrichting. Bovendien is de woning volledig gelijkvloers en heeft een schitterend overdekt terras met open haard. Zeer geschikt voor lange zomeravonden en koude winternachten!

Indeling van de woning

De Veranda Bungalow heeft drie slaapkamers op de begane grond. Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed (dekbedden en kussens zijn aanwezig). De slaapkamers komen uit op de ruime woonkamer met open keuken. Deze heeft o.a. een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. In de hal vindt u een apart toilet en een moderne badkamer met inloopdouche. Één hond is toegestaan.

Ligging Veranda Bungalows

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de Veranda Bungalow? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart. Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor vier apparaten). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en periodes

De weekprijzen van een Veranda Bungalow in 2020 variëren tussen de €325,00 en €905,00 voor een week.

De weekprijzen van een Veranda Bungalow in 2021 variëren tussen de €325,00 en €945,00 voor een week.

Daarnaast bieden wij ook diverse aantrekkelijke arrangementen tijdens de schoolvakanties en in het voorjaar. Alle prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina of bekijk onze online brochure voor inzicht in de tarieven gedurende het hele jaar.

  • 1 hond toegestaan
  • 3 slaapkamers
  • 6 persoons accommodatie
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 4 apparaten
  • Rookvrij
  • Vuurwerkvrij