Trekkersappartementen bij de haven

Trekkersappartement

Overnachten met prachtig uitzicht over de haven 3 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Trekkersappartement

Trekkersappartement voor twee personen

Vakantiepark De Kuilart verhuurt vier tweepersoons trekkersappartementen. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van de watersportwinkel. Daardoor hebben ze een prachtig uitzicht over de haven. Bovendien is een Trekkersappartement zeer geschikt voor een kort verblijf. De appartementen zijn per nacht te huur.

Indeling van het Trekkersappartement

Het trekkersappartement heeft een kleine zithoek met een eenvoudige keuken. Deze keuken is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Daarnaast zijn achterin het appartement twee éénpersoonsbedden en een kast (dekbedden en kussens zijn aanwezig).
Verder maakt u voor sanitaire voorzieningen gebruik van het dichtstbijzijnde toiletgebouw. Huisdieren zijn niet toegestaan in de trekkersappartementen.

Ligging trekkersappartement

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de appartementen? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart. Vervolgens kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor één apparaat). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Prijs per overnachting 2020/2021:
1 of 2 personen €45,00

Prijzen zijn inclusief schoonmaak, exclusief toeristenbelasting.

Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina. Mocht u verschillende accommodatie prijzen willen vergelijken, bekijk dan onze online brochure.

  • 2 persoons accommodatie
  • wifi code gratis Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • huisdiervrij Huisdiervrij
  • Ligging aan het water Ligging aan het water
  • Rookvrij
  • Vuurwerkvrij