Trekkersappartement

Trekkersappartement

5 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Trekkersappartement

Trekkersappartement voor twee personen

Vakantiepark De Kuilart verhuurt drie tweepersoons trekkersappartementen. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van de watersportwinkel en hebben daardoor een prachtig uitzicht over de haven. De appartementen zijn zeer geschikt voor een kort verblijf en zijn per nacht te huur.

Indeling van het appartement

Het trekkersappartement heeft een kleine zithoek met een eenvoudige keuken die voorzien is van een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Achterin het appartement zijn twee éénpersoonsbedden en een kast (Dekbedden en kussens zijn aanwezig).
Voor het gebruik van sanitair kunt u gebruik maken van het dichtstbijzijnde toiletgebouw (direct achter de watersportwinkel). Er zijn geen huisdieren toegestaan in de trekkersappartementen.

Ligging trekkersappartement

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de appartementen? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor één apparaat). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en perioden

Prijs per overnachting 2020:
1 of 2 personen €45,00

Prijzen zijn inclusief schoonmaak, exclusief toeristenbelasting.

Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina. Mocht u verschillende accommodatie prijzen willen vergelijken, bekijk dan onze online brochure.

  • 2 persoons accommodatie
  • Gratis WiFi code voor 1 apparaat
  • Huisdiervrij
  • Ligging aan het water Ligging aan het water
  • Rookvrij
  • Vuurwerkvrij