Waterchaletpark

Particuliere waterchalet 6-persoons

14 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Particuliere waterchalet 6-persoons

Verhuur van een particuliere waterchalet

Via De Kuilart kunt u een luxe chalet huren op het nieuwe waterchaletpark (2017). Deze particuliere waterchalets zijn zeer comfortabel en compleet ingericht voor een heerlijk ontspannen vakantie. Het waterchaletpark is ruim opgezet en rustig gelegen met chalets direct aan het water, vanuit hier kunt u dan ook makkelijk en snel op het doorgaande vaarwater om de diverse Friese meren te ontdekken.

Net als bij de andere accommodaties kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten en voorzieningen om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten zoals een goed restaurant, een zwembad en een supermarkt. Dit vijfsterrenvakantiepark is in het bijzonder gericht op watersportactiviteiten, maar er zijn ook goede mogelijkheden om prachtig te fietsen, wandelen en te vissen. Verder zijn er volop speelfaciliteiten voor kinderen en activiteiten in de vakanties.

Globale indruk van de particuliere waterchalets

Op het waterchaletpark staan luxe chalets geschikt voor vier en zes personen. De particuliere Waterchalets zijn strak en modern met grote ramen, waardoor u binnen veel ruimte en licht zal ervaren. De slaapkamers hebben allemaal boxspring bedden en deze zijn allemaal voorzien van dekbedden en kussens. De keuken heeft naast een volledige inventaris een koelkast, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Verder is er een ruime eethoek en comfortabele zithoek. Alle chalets hebben minimaal één badkamer met toilet en douche. De foto’s geven een globale indruk van hoe een chalet er uit kan zien, aangezien het particuliere chalets betreft kunnen deze onderling verschillen kwa inrichting. Bij het particuliere waterchalets overzicht kunt u foto’s per accommodatie bekijken.

Ligging waterchalets

De 6-persoons particuliere waterchalets die worden verhuurt staan op de plaatsen 17 en 21. Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze chalets? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor vier apparaten). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.


De weekprijzen van een 6 persoonswaterchalet in 2020 variëren tussen de €370,00 en €1.040,00 voor een week.

Alle prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina of bel voor meer informatie/vragen naar de receptie 0514-522221 of mail naar info@kuilart.nl.

Toch liever een 4-persoons chalet. Kijk ook eens bij de 4-persoons waterchalets.

  • Gratis WiFi code voor 4 apparaten
  • Ligging aan het water Ligging aan het water