Particuliere stacaravan

Particuliere Stacaravan

Zoek & boek 2023
Boeken voor 2022?

Reserveren
Home » Accommodaties » Particuliere Stacaravan

Verhuur van particuliere stacaravans

Op Vakantiepark De Kuilart staan een aantal particuliere stacaravans die u ook kunt huren. De verhuur van een particuliere stacaravan verloopt via de eigenaren van de particuliere stacaravan. U kunt als gast gewoon gebruik maken van alle faciliteiten van Vakantiepark De Kuilart zoals het overdekte zwembad. Aangezien het particuliere stacaravans betreffen moet u rekenen houden met dat elke caravan uniek is en zijn eigen karakter heeft.

Globale indruk van de particuliere stacaravan

Over het algemeen hebben de stacaravans  twee slaapkamers met daarin een tweepersoons bed en twee één persoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Verder is er een ruime zithoek met keuken. De keuken heeft naast een volledige inventaris een koelkast en koffiezetapparaat. Alle stacaravans hebben een badkamer met toilet en douche.

Ligging stacaravans

De particuliere stacaravans staan op de plaatsen 63, 66, 97, 98, 108, 109, 169, 223, 233, 237, 239, 241a en 243. Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze stacaravans? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

Prijzen en beschikbaarheid

Voor de weekprijzen en beschikbaarheid van de stacaravans kunt u contact opnemen met de eigenaren. Meer informatie vindt u hieronder door te klikken op de desbetreffende stacaravan.