4/5-Persoons Particulier Waterchalet

Luxe chalet direct aan het water 11 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » 4/5-Persoons Particulier Waterchalet

Verhuur van een 4/5-persoons particulier waterchalet

Via De Kuilart kunt u een luxe 4/5-persoons particulier waterchalet huren op het nieuwe waterchaletpark (2017). Deze particuliere waterchalets zijn zeer comfortabel en compleet ingericht voor een heerlijk ontspannen vakantie. Daarnaast is het waterchaletpark ruim opgezet en rustig gelegen met chalets direct aan het water. Vanuit hier kunt u dan ook makkelijk en snel op het doorgaande vaarwater om de diverse Friese meren te ontdekken.

Bovendien kunt u net als bij de andere accommodaties gebruik maken van de vele faciliteiten en voorzieningen om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. Bijvoorbeeld een goed restaurant, een zwembad en een supermarkt. Dit vijfsterren vakantiepark is in het bijzonder gericht op watersportactiviteiten. Echter zijn er ook goede mogelijkheden om prachtig te fietsen, wandelen en te vissen. Verder zijn er volop speelfaciliteiten voor kinderen en activiteiten in de vakanties.

Globale indruk van de particuliere waterchalets

Op het waterchaletpark staan luxe chalets geschikt voor vier, vijf en zes personen. De particuliere Waterchalets zijn strak en modern met grote ramen, waardoor u binnen veel ruimte en licht zal ervaren. De slaapkamers hebben allemaal boxspring bedden. En deze zijn allemaal voorzien van dekbedden en kussens.

De keuken heeft naast een volledige inventaris een koelkast, koffiezetapparaat, combi-magnetron en vaatwasser. Verder is er een ruime eethoek en comfortabele zithoek. Alle chalets hebben minimaal één badkamer met toilet en douche. De foto’s geven een globale indruk van hoe een chalet er uit kan zien. Aangezien het particuliere chalets betreft kunnen deze onderling verschillen qua inrichting. Bij het particuliere waterchalets overzicht kunt u foto’s per accommodatie bekijken.

In de waterchalets die op dit moment verhuurd worden zijn geen huisdieren toegestaan.

Ligging waterchalets

De 4-persoons waterchalets die worden verhuurt staan op de plaatsen 22, 23, en 53. De 5-persoons waterchalet die wordt verhuurt staat op plaats 25. Bent u nieuwsgierig naar de ligging van deze chalets? Download dan snel de plattegrond van De Kuilart.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor vier apparaten). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en beschikbaarheid

De weekprijzen van een 4/5-persoons particulier waterchalet in 2020 variëren tussen de €292,50 en €814,50 voor een week.

De weekprijzen van een 4/5-persoons particulier waterchalet in 2021 variëren tussen de €370,00 en €1.095,00 voor een week.

Alle prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina of bel voor meer informatie/vragen naar de receptie 0514-522221 of mail naar info@kuilart.nl.

Toch liever een iets groter chalet. Kijk ook eens bij onze 6-persoons particuliere waterchalets.

  • Gratis WiFi code voor 4 apparaten
  • Huisdiervrij
  • Ligging aan het water Ligging aan het water