Vakantiehuisje meivakantie

Op zoek naar een vakantiehuisje tijdens de Meivakantie?

Op Vakantiepark De Kuilart kan je een vakantiehuisje huren tijdens de meivakantie. Voor ieder wat wils!

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd in een vakantiehuisje tijdens de meivakantie in Friesland!

Vakantiehuisje Meivakantie – Ruime keuze in accommodaties

Het vakantiepark heeft een ruime keuze aan accommodaties. Van gezellige vakantiehuisjes tot luxe vakantiehuisjes. Veel van deze vakantiehuizen liggen direct aan het water. Naast de vakantiehuizen tijdens de meivakantie verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In het Skippershûs kan je terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kan je de omgeving ook per boot ontdekken. Huur een boot of ga mee op een Friese pream.

Wil je in de meivakantie genieten van comfort? Huur één van de vakantiehuisjes op De Kuilart. De inrichting van de vakantiehuisjes is gevarieerd; zo kan je kiezen voor een gezellige woning met een veranda en buitenhaard, maar wij verhuren ook luxe vakantiehuisjes voor 6 en 8 personen in de meivakantie met moderne inrichting en zicht op het water Of wat dacht je van een comfortabel en ruim vakantiehuis tijdens de meivakantie. Kortom, een vakantiehuisje in de meivakantie die past bij jouw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse vakantiehuisjes verhuren wij ook appartementen in de meivakantie, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kan je jezelf wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kan je per nacht huren tijdens de meivakantie en zijn geschikt voor 2 personen. Je maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Stacaravan

Wil je graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? huur één van onze stacaravans. Je hebt de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen én nog beschikbaar in de meivakantie.