Vakantiehuis zomervakantie Friesland

Mooiste vakantiehuis zomervakantie in Friesland

Alvast je vakantiehuis voor de zomervakantie in Friesland boeken? De Kuilart heeft schitterende accommodaties voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Bekijk het ruime assortiment aan verblijven. Wij hebben stacaravans, appartementen, bungalows, vakantiehuizen en villa’s. Kortom bij ons is een juiste accommodatie voor iedereen te vinden.

Top faciliteiten en schitterende omgeving

Daarnaast biedt ons park ook vele faciliteiten. Wij hebben een mooi overdekt zwembad voor ontspanning en plezier. Maar ook een grote speeltuin voor de kids. Verder is er een sfeervol grand café en snackbar voor de snelle trek.  Huur een boot en ontdek de Friese wateren. Of huur een fiets in de zomer en verken de mooie omgeving van De Kuilart. Wacht niet te lang want hier vind uw ideale vakantie.

Appartementen zomervakantie Friesland    Vakantiehuis zomervakantie Friesland     Luxe water villa's

Boek uw vakantiehuis voor de zomervakantie

Zoek je toch nét dat extra beetje luxe in de vakantie? Verblijf dan in één van onze prachtige verhuur accommodaties op De Kuilart. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Appartement boeken in Friesland voor deze zomer? Reserveer dan een knus Trekkers Appartement of Paviljoen Appartement met schitterend waterzicht.
  • Wil je in een stacaravan verblijven dit keer? Wij hebben ofwel een ruime 4 persoons Stacaravan of een luxe Waterchalet voor 4 of 6 personen.
  • Ben je op zoek naar bungalow voor de vakantie? Verblijf dan in onze gezellige 6 persoons Veranda Bungalow.
  • Toch liever een vakantiehuis in Friesland deze zomer? Boek dan onze moderne 6 persoons Vakantiehuis De Kuilart.
  • Wil je een ruime villa huren in de vakantie? Dan heb je de keuze uit een luxe 6 persoons Water Villa of een Water Villa XL voor 8 personen

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid