Vakantiehuis Pinkstervakantie

Vakantiehuis tijdens de pinkstervakantie huren

Huur favoriete vakantiehuis in de pinkstervakantie op De Kuilart. Verblijf samen op het mooiste vakantiepark aan de Friese meren. Geen lange reis en toch het ultieme vakantiegevoel. Dat is pas extra genieten! Onze vele faciliteiten en onze gastvrijheid van ons personeel zal hier zeker aan bijdragen. Dus boek nu uw accommodatie voor Pinksteren.

Vakantiehuis pinkstervakantie    Stacaravan pinkstervakantie     Appartementen pinkstervakantie

Volop keuze aan accommodaties in de Pinkstervakantie

Wilt u er net voor de zomer nog even lekker tussenuit? Dan biedt De Kuilart u namelijk volop mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg tijdens Pinksteren. Kies uw accommodatie en huur daarnaast bijvoorbeeld ook een een boot:

  • Wilt u alle vrijheid in het boeken? Reserveer dan 2 persoons Trekkers Appartement, die zijn per nacht te boeken. Maar ook onze 4 persoons Paviljoen Appartementen zijn het hele jaar door flexibel te boeken. Zo kunt u een week, weekend of midweek boeken.
  • Lekker een weekendje op de camping? Kies dan voor een ruime 4 persoons Stacaravan. Bent u op zoek naar iets exclusievers? Wij hebben een rustig gelegen waterchaletplan aan het natuurgebied. Hier hebben staan luxe Waterchalet voor 4 of 6 personen met eigen ligplaats.
  • Zoekt u een geschikte accommodatie met kleine kinderen?  Onze 6 persoons Veranda Bungalow staat verder van het water af en zijn geheel gelijkvloers.
  • Komt u met kinderen, maar zoekt u een iets ruimer huis? Boek dan onze 6 persoons Vakantiehuis De Kuilart. Hier kan iedereen rustig boven slapen, terwijl u nog gezellig beneden zit aan een drankje.
  • Op zoek naar een accommodatie voor senioren. Onze 6 persoons Water Villa hebben zowel een slaapkamer, badkamer en toilet beneden. Maar tevens met uw gezin en opa en oma op vakantie is mogelijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een Water Villa XL voor 8 personen.

Liever kamperen tijdens de Pinksteren?

Geniet van een extra lang weekend tijdens Pinksteren op de camping. Wij hebben leuke kampeerveldjes met Standaard plaatsen, Comfort plaatsen en Supercomfort plaatsen. Verder hebben we voordelige camper plaatsen centraal gelegen (A-Veld). En tevens mooie plekjes voor de camper aan het water (C-Veld).  Maar u kunt uw verblijf ook combineren met het weekend van Hemelvaart. Zo kunt u immers twee weekenden genieten. Maar heeft u het gemak van één keer met de caravan  heen en weer reizen. Hiervoor hebben wij een aantrekkelijk arrangement voor u.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid